Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Lato mamy w pełni a ja od wielu tygodni zbieram sie do kupna drugiego samochodu którym ma być cabrio.Z początku zastanwaiłem sie nad audi 80 ale pragne pozostac wierny jedynej właściwej marce :) Więc rozważam kupno e30 lub e36.Interesują mnie wyłącznie modele 325 i 328 inne nie wchodzą w gre.Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Opublikowano
zalezy jaka kasa dysponujesz jak cie stac to E36 328 a jak masz tak srednio to lepiej ladna E30 niz jakiegos parcha E36 :mrgreen:
moje modele
Opublikowano
masz powyzej 30.000 - bierz E36 inaczej - E30 ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
masz powyzej 30.000 - bierz E36 inaczej - E30 ..

dokłądnie jak kiloff napisał i życze powodzenia w szukaniu rodzynków , bo jest ich tyle w naszym kraju co mądrych polityków...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Właśnei z tymi rodzynkami jest problem.Bo wiekszośc zadbanych egzemplarzy to głównie 320 zarówno e30 jak i e36.A w moim mniemaniu ten silnik jest troche za słaby zwłaszcza że cabrio waży pare kilo więcej niz sedan czy coupe.
Opublikowano
Po takie samochody to tylko do Niemiec. W Polsce utopisz pieniądze w jakimś szrocie. U nas nie dość, że nie ma wyboru za wielkiego, to dobrą okazje też trudno znaleźć - szczególnie takie modele jak wymieniłeś.
Opublikowano
Też szukam 328 cabrio od dłuższego no i niestety na naszym rynku nie ma nic ciekawego.czasami na ebayu cos się trafi ale narazie zawsze mnie przelicytowali :(
Opublikowano

Ja tez pojechalbym po takie cabrio do Niemiec. Tam czasami takie samochody sa nawet rejestrowane na okres letni, a przez reszte czasu stoja w garazu - w Monachium widzialem dwie takie E36 Cabrio.

Ktory wybrac - coz, oba beda fajne, oba beda fajnie jezdzic.

Gdybym mial kase na E36 Cabrio, to jedynym kryterium bylaby uroda - w tej chwili podoba mi sie chyba bardziej E30 Cabrio.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Po takie samochody to tylko do Niemiec. W Polsce utopisz pieniądze w jakimś szrocie. U nas nie dość, że nie ma wyboru za wielkiego, to dobrą okazje też trudno znaleźć - szczególnie takie modele jak wymieniłeś.

dokladnie jak kupowac cos takiego to z zachodu

ale utko faktycznie urocze

:twisted: