Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto link

http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-stan-bardzo-dobry-alu-19-343km-polecam-ID6yEhnR.html?requestFromAd=1&track%5Bmessage_sent%5D=1&id_at=19761405

Witam

Jestem w stanie wyłożyć taką kase za e46 m3 , ba, te 47 to jest promocja?

Jestem ciekawy waszych ZA i PRZECIW

Może widzicie coś na zdjęciach czego ja nie widze?

Może ktoś z Was miał styczność z tym autem?

Z góry dzięki za podpowiedzi

Przemek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Ludzie są naiwni...

Anglik po przekładce i po korekcie licznika

Prawidłowy VIN:

WBSBL92070JR01791

Edytowane przez DRAY
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po fotelach widać, że przerobiony angol. Pozostaje rozkodować VIN.

Heh, ja jak zwykle za późno :8)

Opublikowano
w uk takie m3 z potwierdzonym przebiegiem to koszt jakies 40000zl a gdzie jeszcze akcyza i przekladka ? kolega sprowadzil ostatnio i zarejestrowal rocznik chyba 2004 z przebiegiem 120 000 mil , za jakis czas przekladke bedzie sobie robil. W polsce raczej nie ma wyboru w e46 m3 , zostaje anglik albo na zachod jechac i placic okragle sumy ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A gdzie dokładnie to widzisz po fotelach?

Pomiędzy fotelami jest wajcha od składania fotela. I ona powinna być na fotelu pasażera, czyli w Europie na fotelu prawym.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale umęczony rupieć, a te felgi i spojler :duh:
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Sorry nie żebym tu propagował kupno anglika z cofanym przebiegiem i niewiadomo co jeszcze ale gdzie on jest tak mocno umęczony?

Przecież to jest auto z 2002 roku?

Opublikowano
Nikt tego ci nie powie na forum . Samemu trzeba sprawdzic a moze sie okazac ze jest w lepszym stanie niz wiekszosc forumowych importow od marokanskiego holendra albo rosyjskiego niemca ;) Swoja droga zadbane auta w uk maja swoja cene i mityczne ,,50% tansze'' od wersji europa mozna miedzy bajki wsadzic. Auta z wzglednie niskimi przebiegami po oplatach i przekladce wychodza podobnie cenowo niz te w polsce.
Opublikowano
Nikt tego ci nie powie na forum .

No właśnie już mi kolega wyżej powiedział że to umęczony rupieć co mnie zdziwiło i dlatego zapytałem. Może już widział....

A co do ceny - ja przez moment pomarzyłem o emce za 50 koła ale szybko zostałem sprowadzony do parteru i wyleczony z takich marzeń.Ale warto było spytać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba nie ma co pisać o ukrywaniu przekładki, gdyż sprzedający podał wprost, że kraj pochodzenia to UK.

Ciekawe, czy rzeczywiście bezwypadkowy.

Opublikowano
Pochodzenie auta zostalo dopiero niedawno dopisane, wczesniej nie bylo o tym zadnej wzmianki, dobrze ze nie wpisal niemcy bo to by byl juz szczyt
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprzedający podał wprost, że kraj pochodzenia to UK.
Sprzedający dopisał to, poza tym nie każdy samochód z UK musi być przystosowany, do ichniego, lewostronnego ruchu.