Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc!

szukam swojego pierwszego BMW. chcialbym, zeby mial 3l silnik- benzyna lub diesel- nie wielki przebieg, automatyczna skrzynie biegow i najlepiej 2 drzwi (coupe lub kabrio). moja uwage przykul ten samochod z Bojana- i nie zauwazylem, zeby byl jeszcze omowiony na forum.

co o nim sadzicie?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-330-ix-z-2009r-nizsza-cena-ID6yxej1.html

dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
przód krzywo złożony, zapytaj właściciela o wypadkowość :)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

Niestety bardzo często silniki 3 litrowe miały jakąś kolizyjną przygodę. Jak tutaj widać prawy błotnik nieco odstaje, aczkolwiek spotkałem się w Niemczech z faktem,

że blacharze bez ściągania elementu naprawiają tzw. szkoły parkingowe i później efekt końcowy jest podobny, jak na przedstawionym zdjęciu. Widziałem bardzo wiele podobnych błotników z nieperfekcyjnym spasowaniem. Poza tym na zdjęciach nic nie widać.

Polecam Ci sprawdzić auto na żywo i następnie ocenić jego stan.

Opublikowano

jak Cię interesuje to w USA idzie za kilka dni e92 328i, biała, w m-pakietach, 4x4, navi, automat z łopatkami, xenon, przebieg poniżej 100 tyś km, rocznik 11.2011.

tylko za nieuszkodzone po wszystkich opłatach trzeba kalkulowac ze wyjdzie z 80 tyś. zł.

Opublikowano
jak Cię interesuje to w USA idzie za kilka dni e92 328i, biała, w m-pakietach, 4x4, navi, automat z łopatkami, xenon, przebieg poniżej 100 tyś km, rocznik 11.2011.

tylko za nieuszkodzone po wszystkich opłatach trzeba kalkulowac ze wyjdzie z 80 tyś. zł.

Przecież za tyle to ma w Polsce ;)