Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie!

Tak mi do łeba strzeliło, że moglibyśmy w lipcu zrobić spota w Koszałkowie. Pod Jamneńską jest parking, więc można popatrzeć na auta, a jak nam się to patrzenie znudzi to możemy potem coś wszamać/wypić (oczywiście dla kierowców bez procentowe napoje :) ).

Proponuję godzinę 16tą, tak, żeby ludziska mogły z pracy wyjść i na spokojnie przypłynąć. Dzień - 22 (sobota) lipca.

Chętnych zapraszam do wpisywania się, zrobię wtedy rezerwację na jakiś większy stół.

Opublikowano
Jestem ZA! Mogł bym być! Tylko troche wczesniej (chodzi o date) Mozna by sie zebrać na Górze Chełmskiej (sa tam takie parkingi przed kaplica bodajze :]. I pojechał do darłowa mielna czy jamna na grilla przy zachodzie słońca. Co Wy na to?
Opublikowano

To sie zastanawiac Panowe gdzie i kiedy to wpade i ja .

Jade do Polski :D w poiatek i mam zamiar zrobic pare wycieczek nad morze , wiec podajce jakies konkretne daty gzie i kiedy

Opublikowano
Jestem ZA! Mogł bym być! Tylko troche wczesniej (chodzi o date) Mozna by sie zebrać na Górze Chełmskiej (sa tam takie parkingi przed kaplica bodajze :]. I pojechał do darłowa mielna czy jamna na grilla przy zachodzie słońca. Co Wy na to?

Może być ciężko się zmieścić w proponowanym przez Ciebie miejscu;) Ale za to jest duuuży miejski parking przy ul. Spółdzielczej - zaraz przy browarze BROKa:mrgreen:

Opublikowano
ten przy BROK-u (moim ukochanym :D ) to tak w podwórku między blokami czy tam bliżej głównej drogi pod jakimś bankiem jak dobrze kojarze. tylko że ten pod bankiem to chyba jakiś cieć pilnuje i kasuje, chyba że po południu już nie?
Opublikowano
Miałam na myśli ten parking przy skrzyżowaniu Spółdzielczej i Podgrodzie (chyba), bo jest spopry i pusty:) Na Jana z Kolna (przy banku pekao sa) chyba niestety wciąż się płaci:( ale tylko do 18tej:)
Opublikowano

Ten parking na Gorze Chelmskiej - odpada. Zazwyczaj stoi tam juz pare aut a i miejsca nie jest za duzo ... :?

Proponuje, spotkanie w K-linie i wspolny wyjazd na lotnisko pod Kołobrzegiem, miejscowość BAGICZ!

Swego czasu były tam organizowane zloty miłośników motocykli, w których uczestniczyłem.

Chyba nie ma sensu szukać lepszego miejsca na spot ...

Gwarantuje że się pomieścimy, he he :twisted2:

pzdr,
Opublikowano
A jest tam miejsce na grilla etc?

Hehe ... powiem tak.

Trudno sobie wogole wyobrazic " lepsze " miejsce na spot.

Odnośnie miejsca, ktorzy wogole nie kojarza, nigdy tam nie byli.

- pare pasów startowych, jest to byłe lotnisko

- pare bunkrow

- blisko do morza

- obszar jest tak wielki, duzy. Ze moglby tam przyjechac kazdy forumowicz wlasnym samochodem i jeszcze zaprosic znajomych ... :D

Mozna by bylo zorganizowac jakies konkurencje, pomiary czasowe, grill'a etc.

pzdr,
Opublikowano
bagicz to świetna miejscówka. główny pas startowy ma około 2500metrów, ponadto sa 2 mniejsze. jest sporo hangarów gdzie czerwoni bracia trzymali swoje śmigiełka :twisted2: (w poprzednim ustroju politycznym) na plaże (ładną, czystą i całkiem szeroką) jest rzut beretem, trzeba przebic się wąskimi scieżkami pieszo przez pas zieleni na wydmach i już. może bunkrów tam nie na tej plaży ale też jest z........e. grila to tam można wszędzie.
Opublikowano

Słuchajcie, mała zmiana planów będzie.

Zamiast 22.07 będzie 08.07

Co do miejsca to zostańmy przy Jamneńskiej, na spotkaniu wymyslimy inne miejsca na następny meeting :).

Opublikowano

Ale mieszasz Marco....

Ja dodam, ze bede w Koszalinie w weekend 15-16 lipca. :)

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
Ale mieszasz Marco....

Ja dodam, ze bede w Koszalinie w weekend 15-16 lipca. :)

A będziesz wracał po weekendzie? :mrgreen:

Co do terminu to jeszcze do ustalenia. Na pewno część sekcji koszalińskiej Klubu się spotka jutro. :)

Możemy też zrobić spotkanie w następną sobotę, jedno drugiemu nie przeszkadza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.