Skocz do zawartości

BMW e36 325i problem z odpalaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bmw e36 325i automat coupe.od tygodnia mam problem z odpalaniem na początku max 3 razy kręcił i odpalał. od 2 dni z wielką trudnością ale odpalał.teraz odpoczywa w garażu.od 2 dni odpala w ten sposób :nie kręci jak dodaje gazu za którymś razem zakręci ale jeszcze nie odpala i tak po 10 razie z gazem odpala.pojechałem do elektryka ale u niego odpalała na dotyk i nie mogłem mu pokazać co mnie trapi. elektryk powiedział że mam za mały akumulator.miałem 74 zmieniłem na 92 nowiutki i dalej tragedia.i tutaj moje pytanie czy to wina rozrusznika czy może czegoś innego.dodam mam ją z 2 miesiące rozrusznik może i kręcił ale to była sekunda chodziło wszystko ok i za bardzo się nie znam .dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam dołączam jak to chodzi.początek bez gazu jak zelmer jakiś niestety filmik tylko do pobrania jutro wrzucę sam dźwięk który mniej waży
Opublikowano

żadna wina rozrusznika, żadna wina akumulatora. Skoro kręcisz po 10 razy i kręci normalnie to co ma aku albo rozrusznik do tego.

na oko szkoda szukać, szkoda nerwów i pieniędzy. Podpięcie pod komputer i bedzie jasne. Wychodzi że auto tylko zimne słabo odpala.

Jak chcesz sam coś robić to zacznij od sprawdzenia jak wyglądają świece bo pewnie kupiłeś auto ale żeby zmienić świece to już zapomniałeś a mogły już dawno temu umrzeć :P racja ?

cewki, może nie na wszystkie gary odpala.

szukam