Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nowy filtr zalewasz paliwem do pełna. Wyjmujesz stary i zakładasz nowy wcześniej zalany paliwem. Miejsce jest takie jakie jest więc trochę się paliwa wyleje. Tak wymieniałem już kilka razy i odpalą normalnie i nie ma żadnej czkawki
Opublikowano
Nowy filtr zalewasz paliwem do pełna. Wyjmujesz stary i zakładasz nowy wcześniej zalany paliwem. Miejsce jest takie jakie jest więc trochę się paliwa wyleje. Tak wymieniałem już kilka razy i odpalą normalnie i nie ma żadnej czkawki

No to tylko czekaj jak pompa klęknie bo przy takie wymianie startuje na sucho. Jest procedura na wymianę filtra paliwa i należy ją stosować by odpowietrzyć układ.

Opublikowano

No to tylko czekaj jak pompa klęknie bo przy takie wymianie startuje na sucho. Jest procedura na wymianę filtra paliwa i należy ją stosować by odpowietrzyć układ.

Samemu do ogarnięcia?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Procedurę odpowietrzania robi się przy wymianie pompy paliwa. Po wymianie filtra można normalnie odpalać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Samemu do ogarnięcia?

Jak zakupisz adapter i aplikację z linków powyżej to sam to robisz bez problemu.