Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zadzwoń do sprzedawcy i spytaj Się czy zagwarantuje Ci przyrost mocy chociaż rzędu 5%(tj. 8.5KM) i zobaczymy co powie :lol: w opisie poszedł ostro od 20KM :mad2:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Wszystko w temacie:

Jak widać bardziej może zaszkodzić niż pomoc.

W silniku doladowanym są bardzo małe przyrosty mocy a w wolnossacym pewno nic nie przybedzie.

Opublikowano
Wszystko w temacie:

Ten filmik nie jest miarodajny, ponieważ chłopaki testowali boxa za jedyne 49.99zł a kolega pytał o taki zestaw 5 razy droższy :mrgreen:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja testowałem box-a za 200zł w transporterze 2,5 tdi i oprócz większego dymienia i jakiegoś falowania obrotów efekt zerowy .