Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wymienilem olej 3 tyg temu w mojej E36 93r 1.8 M40, skasowalem inspekcje i bylo ok. Kilka dni temu zauwazylem, ze po przekreceniu kluczykow w stacyjce zapalaja sie wszystkie kontrolki jak powinny, wszystkie zielone lampki od oleju i pojawia sie rowniez napis nad nimi INSPEKCJE, ktorego wydaje mi sie wczesniej nie bylo. Po odpaleniu,po chwili wszystko ladnie gasnie, tzn napis INSPEKCJA rowniez znika. Czy powinien on sie pojawiac ?? Jak nie to co to oznacza i czy wystarczy ponownie skasowac inspoekcje. Nie wiem czy to cos da ale kilka dni temu odlaczalem akumulator na chwile. Dzieki za ewentualne wyjasnienie. Pozdrawiam

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Panowie ja naprawde nie wiem co to jest, wiec poprostu pytam i rade :)
Opublikowano
A szukałeś na forum?

Sazukalem na forum, ale ta przegladarka jets tak zrobiona ze po wpisaniu slowa inspekcja ciazko jest wyszukac wlasnie ten moj problem. Zawsze ejst pisane o tym jak kasowac inspekcje. Bede wdzieczny za odpowiedz

Opublikowano
dzieki za link :) skasuje poprostu inspekcje i zobacze co bedzie.