Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po włączeniu zapłonu zapalaja się kontrolki od ABS airbag i tym podobne. U mnie wszystkie te kontrolki gasną jednocześnie czy jest coś nie tak. Jaki powinien być schematics gaśnięcia?

Opublikowano

O kurde , ten twój schematics jakiś dziwny , po co to się zaświeca i zaraz gaśnie.

Bez podpięcia auta pod kompa się nie obejdzie . Długo tak jeździsz ?

• Członkowie klubu
Opublikowano

W sumie też mnie to ciekawi. Ostatnio jechałem znajomego E90 i u niego przy odpaleniu zaświeciły się kontrolki jak na zdjęciu. Z tego co zauważyłem, u niego świeci się kontrolka od ciśnienia w oponach (ta z wykrzyknikiem), a u mnie w ogóle ona nie świeci. Czy u Was świeci się za każdym razem? Zastanawiam się cz mam coś uwalone czy jaka cholera..

https://zapodaj.net/950473950898c.jpg.html

• Członkowie klubu
Opublikowano
W sumie może tak być. U mnie nie ma TPMS, ale jesli nie ma to powinno być coś w stylu FTM. Mam run flat więc coś powinno monitorować.
Opublikowano
Pod kompem nie ma żadnych błędów z wyjątkiem dodatkowej pompy wodnej. Myślę że jest coś nie tak z poduszką ponieważ gaśnie razem z kontrolkami abs, kontroli trakcji.