Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Otóż mam problem z moim bmw... Dzisiaj rano gdy odpaliłem samochód zaczął chodzić dosłownie jak traktor... Otwarłem maskę i silnik trząsł się tak że mało nie wyskoczył... Zgasiłem silnik, odpaliłem ponownie i nic, normalnie odpalił, cichutko, nic nie trzęsie. Przejechałem się i autko normalnie jedzie. Próbowałem jeszcze kilka razy odpalać i gasić i wszystko chodzi normalnie.... Dodam jeszcze, że jakieś 2 tygodnie temu po dłuższym nie używaniu samochodu ( ok 3 dni) gdy odpaliłem samochód słychać było jakiś metaliczny dźwięk przez około 3-4 sekundy, potem dźwięk ustał i autko chodziło normalnie aż do dziś... Jak myślicie co to może być? Z góry dzięki za pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tego co opisujesz stawiam na pompe paliwa ale zeby to sprawdzic auto musi byc w usterce

Jesli sie to bedzie powtarzac to wykonaj pomiar cisnienia paliwa

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...