Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Posiadam E60 2006 założyłem opony michelina 225/55/17 I strasznie czuć nierównosći z kierownicą trzeba walczyć, zwłaszcza że wkoło mnie są straszne drogi i szybciej jak 50 nie pojadę i moje pytanie do was koledzy chcę zmienić opony zastanawiam się czy się zmieszczą i nigdzie n ie będą ocierały 215/55/17 Edytowane przez Marzec39
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jakie masz zawieszenie?Ja mam 245/45/17 i S226 i wcale nie "walczę" z kierownicą.

Jakie masz rozmiary na tabliczce?

Opublikowano
Nie wiem jakie mam rozmiary ale pewnie standardowe jak przyprowadziłem auto z niemiec to było na 225/55/16 i też nie było rewelacji na ładnej drodze prowadzi się dobrze nic się nie dzieje zawieche napewno mam dobrą geometrię też po prostu szerokie kapcie i kiepskie drogi i mówię tu o naprawdę kiepskich drogach robi swoje i chciałem oszczędzić zawieszenie i sobie nerwów zakładając węższe opony.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie rozumiem czemu założyłeś nowy temat w złym dziale. Temat usunąłem a ten radzę poprawić bo albo zostanie zamknięty albo Ci nikt nie pomoże.

Nie masz przez przypadek opon ROF?

Na oponach tego typu są bardzo wyczuwalne kolejny.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Cześć,

Proszę podeślij zdjęcia jak wyglądają opony 225/55/17 w e60, bo chcę takie założyć, jak to wygląda w nadkolu, jak przy skręconych kołach ? jaki masz prześwit między kielichem amortyzatora przód a oponą ?

Pozdr