Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktorys z kolegow montowal u siebie w e30 elektryczny naped do juz istniejacego szyberdachu z napedem recznym? czy duzo jest przy tym pracy i czy warto sie w to bawic? oczywiscie mowie o podejsciu hobbystycznym a nie zarobkowym.
Opublikowano

Nie ma z tym najmniejszych problemow. Jednak jak chcesz zalozyc tylko silniczek to mozesz miec problem z dokladnym zamknieciem szyberdachu.

Potrzebne sa rowniez takie czujniki ktore w odpowiednim momencie wylacza zamykanie/otwieranie szyberdachu

Opublikowano
tylko ta czesc gdzie sa oslony przeciwsloneczne i check control i korbka oczywiscie.

hmm tylko mi sie wydaje ze w E30 na szerokiej lampie nie ma juz tej czarnej Blendy... no przynajmniej jak jest check control :D jest on wbudowany juz w podsufitowke calkiem fajnie wyglada

moje modele
Opublikowano
Dixi, ta osłona szła do końca produkcji, a to o czym piszesz to miał Touring i według mnie to wcale nie wygląda lepiej :nienie: :lol:

no wlasnie widzialem to w touringu :D myslalem ze na szerokiej lampie bylo tylko tak poniewaz nigdy nie widzialem tej czarnej oslony w E30 na szerokiej lampie...

hmm moze dlatego ze u mne sa tylko gole wersje...

moje modele