Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Napotkałem się na taką rzecz: http://allegro.pl/doswietlanie-drogi-do-domu-coming-leaving-home-i5990591562.html ciekawie to wygląda i wydaje się proste w zamontowaniu. Niemniej jednak zastanawia mnie, czy takie coś w e60 nie będzie wyrzucać jakiś błędów? Montował ktoś takie coś w e60 albo miał z takim modułem styczność ?

Jeśli pasuje to do e60 przed lift i nie będzie problemów to żarówki w e60 działają po dodaniu plusa? :cool2:

Opublikowano

Hejka. Przecież w e60 jest doświetlanie drogi do domu. Nie działa ono co prawda z pilota ale wystarczy pociągnąć do siebie migacz tak jak byś chciał komuś mrugnąć światłami na wyłączonym zapłonie . A w komputerze pokładowym możesz ustalić czas świecenia sie ich. Ja mam ustawione na 30sek. I wtedy świecą sie wszystkie lampy w sensie drogowe z przodu i tylne pozycje. Nie wiem czy ma sens taki moduł w tym aucie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można zakodować i będzie działać z pilota.
Opublikowano

Wiem o tym, że je się uruchamia za pomocą długich, ale ten moduł daje możliwość , żeby było tak jak w poliftowych e60 ;)

PS chyba w przed liftowych się nie da :)

Opublikowano
Oczywiscie ze sie da.Uruchamia sie przyciskiem do otwierania bagaznika.Trezba miec ncsa i zakodowac
Opublikowano
Oczywiscie ze sie da.Uruchamia sie przyciskiem do otwierania bagaznika.Trezba miec ncsa i zakodowac

A mozna zakodowac INPA?

Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk