Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tylnego reflektora - mam drobne pęknięcie na czerwonej zewnętrznej części reflektora, natomiast lampa w środku jest cała nienaruszona. Dzwoniłem do BMW i powiedzieli mi że muszę całą lampę wymienić - czy może ktoś z Was wie o jakiejś możliwości wymiany tylko tej czerwonej zewnętrznej szybki/powłoki od lampy? koszt całej lampy to 1000zł, co przy rozmiarze szkody wydaje się być ceną kosmiczną...

Będę baaaardzo wdzięczny za pomoc

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie wiem czy się da, ale będę miał kompletne lampy po przebiegu 10tkm do sprzedania bo zmieniam na LCI :wink: W lepszej cenie komplet niż 1 szt w aso.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Rownież mam problem z tylną lampą. Wczoraj zauważyłem, że się poluzowała. Jej zewnętrzna część, która jest na klapie bagażnika, cała z obudową się tak jakby odkleiła. Czy to możliwe, że to jest tylko na klej? Nie widzę tam żadnego zatrzasku. Zajrzałem od wewnątrz rozbierając spód klapy i też nic. Jak to jest?

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/18671b61c835d6144474ef6d2c044578.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/7aa94fce95b0d597913d7faa1ed3c916.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Technologia LED jest doskonała dla producentów - dużo tańsza niż xenony, niestety dla nas klientów już nie... Zapewne pojawią się domorośli eksperci, którzy będą "reperowali" ale to już nigdy nie będzie jak wymiana zwykłej żarówki.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Wie ktoś jak zdemontować klosz? Mój klosz uległ zniszczeniu.

Edit: Nie bylo tematu. Myslalem ze cos bardziej skomplikowanego... Ale dla mechanika chyba był bo wszystkie zatrzaski połamane :duh:

Cale szczescie nowa lampa poszla.

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Wie ktoś jak zdemontować klosz? Mój klosz uległ zniszczeniu.

Edit: Nie bylo tematu. Myslalem ze cos bardziej skomplikowanego... Ale dla mechanika chyba był bo wszystkie zatrzaski połamane :duh:

Cale szczescie nowa lampa poszla.

Jak ten klosz jest montowany? Na klej czy tylko zatrzaski i guma tak jak było w E46? Ktoś kupował alliex całkiem korzystnie wychodzi, ale brak utwardzenia UV. Takie są dostępne w PL niewiele droższe. Chciałbym wymienić, bo mam trochę zużyte - poobijane przez kamyczki. A lubię mieć idealne światło :D

edit: do usunięcia bo chodzi mi o klosze lamp przednich... :P