Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

już od dłuższego czasu stoi (wcześniej za jakies ~37k), ale szukając po VINie nie znalazłem jej na forum: http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-wyprzedaz-bmw-e46-lift-coupe-330ci-34-600-pln-ID6ykZGH.html#c151aa8f19

Na tle wszechobecnego złomowiska E46 na allegro i OLX ta sprawia wrażenie wartej zainteresowania. Co uważacie po zamieszczonych zdjęciach (sprzedającemu zabrakło kliszy na zdjęcia środka...), ale chciałbym dowiedzieć się czy w ogóle zawracać gitarę, bo jak na taki niby zadbany egzemplarz to stoi zdecydowanie za długo. Czy ktoś z Was ją oglądał? Warta zainteresowania?

Opublikowano

Przód jakoś krzywo leży - przynajmniej na fotach tak wygląda. Na żywo zwróciłbym uwagę na odcień drzwi kierowcy.

Swoją drogą srebrny kolor to zmora lakierników. Najlepiej ewentualne różnice w odcieniach widać w pochmurny dzień lub w lekko zaciemnionym pomieszczeniu.

Brak fotek środka.

Opublikowano

To ja też będę musiał sprzedać swoje auto.

Powód- chroniczny brak miejsca do zaparkowania.

A tak na poważnie, po co ludzie nie pytani podają powód sprzedaży, a zwłaszcza tak durny.

• Moderatorzy
Opublikowano

Brak zdjęć wnętrza, komory silnika, brak "oznaczonej" bezwypadkowości. Zdjęcia same w sobie jakieś słabej jakości. Maska dziwnie leży nad prawą lampą.

Napisz, żeby Ci dosłał zdjęcia brakujących rzeczy, no i w lepszej jakości. Podpytaj co było robione.

Opublikowano
To ja też będę musiał sprzedać swoje auto.

Powód- chroniczny brak miejsca do zaparkowania.

A tak na poważnie, po co ludzie nie pytani podają powód sprzedaży, a zwłaszcza tak durny.

Tak rozumujac to tez bym musial mojego sprintera sprzedac no i jedna z Beemek bo sie nie mieszcza :)

Wydaje mi sie ze sprzedajacy szuka durnia na auto ktoremu wcisnie taki kit i ktory kupi to i to.

Bardzo Miły Właściciel
Opublikowano
Napisz, żeby Ci dosłał zdjęcia brakujących rzeczy, no i w lepszej jakości. Podpytaj co było robione.

Eee, za te pieniądze i po waszych uwagach szkoda mojego czasu. Wygląda na to, że jeszcze postoi w tym Poznaniu. Miało być E90... teraz E46 a skończy się pewnie na E36 z mistykiem b28 :norty: . Dziękuje wszystkim za uwagi :lol: .