Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie. Po przekreceniu kluczyka czekam az zgasna kontrolki i dopiero odpalam auto. W momencie odpalenia przygasa radio i cala wentylacja wnetrza. Dodam, ze nie mam orginalnego aku. Nawet nie wiem co to za aku bo nie ma zadnych oznaczen. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Opublikowano

u mnie w e39 czasem przy uruchamianiu auta odłączane jest radio, etc a czasem nie. Najwyrazniej zalezy to od aktualnego stanu akumulatora. Jesli podobny uklad jest u Ciebie to pewnie jest to wina dziwnego aku. Najlepiej podepnij sobie na krotko inną baterie i sprawdz czy da to efekty.

No i niech jeszcze ktos poda jakie powinny byc parametry oryginalnego aku w e36 323 (pewnie zalezy od wyposazenia i mocy laternatora)

pozdrawiam

t.

Opublikowano
Poprostu jak masz właczone wszystkie urzadzenia elektryczne to tak się dzieje bo rozrusznik zabiera całą moc z akumulatora.A potrzebuje troche do uruchomienia silnika .A tak się dzieje we wszystkich samochodach bez wyjatku.Miałem reno megan i mam rovera
Opublikowano

Witam

Poprostu jak masz właczone wszystkie urzadzenia elektryczne to tak się dzieje bo rozrusznik zabiera całą moc z akumulatora.A potrzebuje troche do uruchomienia silnika .A tak się dzieje we wszystkich samochodach bez wyjatku.Miałem reno megan i mam rovera

Nie we wszystkich. U mnie tylko radio sie wycisza ale nic nie przygasa

Pozdrawiam