Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem dotyczący z elektorniką. Zgubiłam "kluczyk-pilot" do BMW E92. Umiałby ktoś powiedzieć ile by to kosztowało, m.in. kupić nowy z wymienieniem całej elektroniki i jak by to wyglądało. Z Góry dzięki ;)

Opublikowano
Nie musisz nic wymieniać. Nowy pilot można zaprogramować pod auto. W ASO na pewno da się to zrobić. Jakie koszta to nie wiem. Poza serwisem pewnie też się da, ale nie wiem czy razem z fizycznym kluczykiem awaryjnym schowanym w pilocie. Widziałam kiedyś na aukcji urządzenie pod OBD do programowania kluczyków za kilkadziesiąt zł, ale czy takie coś działa to nie mam pojęcia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupujesz tylko nowy klucz (pilot). Właściwie najlepiej i chyba najtaniej w ASO. Jeśli masz możliwość pytaj w kilku, bo ceny są różne.
Opublikowano
w aso zapłacił byś 250zł i nie miał byś zadnego drutowania. Tylko ASO może dorabiać kluczyki, są zamawiane kodowane z fabryki nowe. Koszt oczekiwania do 2 tygodni ale zazwyczaj są po tygodniu. Koszt około 800zł w zależności od ASO. Max. można chyba "dorobić" 10 kluczyków.