Skocz do zawartości

BMW e70 4.8i 2008 WBAFE81099L097829

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzeczywiście auto jest z polskiego salonu. Pierwsza rejestracja w PL 16.12.2008 czyli miesiąc po produkcji.

Samochód jest poleasingowy (pofirmowy), ale temu akurat trudno się dziwić. Według portalu https://historiapojazdu.gov.pl/ ostatnie zarejestrowane stany licznika to 13.12.2014r. - 190.442 km, 18.12.2015r. - 222.850 km.

Jeżeli chodzi o przebieg, to wychodzi na to, że powinien być oryginalny.

Edytowane przez pulower

Opublikowano
  • Autor
Rzeczywiście auto jest z polskiego salonu. Pierwsza rejestracja w PL 16.12.2008 czyli miesiąc po produkcji.

Samochód jest poleasingowy (pofirmowy), ale temu akurat trudno się dziwić. Według portalu https://historiapojazdu.gov.pl/ ostatnie zarejestrowane stany licznika to 13.12.2014r. - 190.442 km, 18.12.2014r. - 222.850 km.

Jeżeli chodzi o przebieg, to wychodzi na to, że powinien być oryginalny.

Bardzo dziękuję.

ostatnie zarejestrowane stany licznika to 13.12.2014r. - 190.442 km, 18.12.2014r. - 222.850 km.

32 tyś w 5 dni?

Opublikowano
Już poprawiłem w poście powyżej, chodziło o 18.12.2015
Opublikowano
Fotel taki może być bo to SUV i jak wysiadasz to się praktycznie slizgasz po nim :)
Opublikowano
Ja osobiście zapytałbym też w jakim celu w aucie został zamontowany hak?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Hak był fabrycznie i jest on zdejmowany, zresztą co to za X5 bez haka.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Na haku można raz w roku przewieźć małą przyczepkę z gratami, albo co tydzień ciągnąć lawetę z de. Akurat hak może mieć wpływ na kondycję skrzyni biegów i silnika.
Opublikowano
Koledzy i był któryś z Was oglądać to auto? Z tego co ja się dowiedziałem to w 2011r. była jakaś szkoda likwidowana w PZU na niezbyt dużą kwotę (przednia część auta: zderzak, przedni pas)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na haku można raz w roku przewieźć małą przyczepkę z gratami, albo co tydzień ciągnąć lawetę z de. Akurat hak może mieć wpływ na kondycję skrzyni biegów i silnika.

Nikt nie ciaga co tydzien lawety benzynowym V8 :) Jeszcze jak auto bylo nowe w PL kupowane.... predzej jakies lódki, rowery itp co jakis czas....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
To jeszcze wielu rzeczy w życiu nie widziałeś :D :wink: