Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak wrażenia z jazdy na Nankangach w porównaniu do bardziej markowych opon, dają rade ?

Co do felg powiem że są spoko tak samo jak te co mi sprzedałeś :) ZP robi fajne felgi

Opublikowano
:jawdrop:

Pochwalę jedną rzecz, której nikt inny nie pochwali :P Czarna skrzynia biegów.. Srebrna wygląda beznadziejnie jak w Volvo C30. Tutaj robi to od razu różnice..

Jestem nieobiektywny, bo kocham wszystko co czarne w aucie i na aucie :D

Myślałem o zmianie gałki na ori Performance :roll: :D

Sztos !

Dzięki :D

Beautiful ! :cool2:

mi sie podoba bardzo napis BMW performance w srodku lepiej zrobiony niz orginal w F30.

Dzięki! Napis jak i listwy zostały wykonane w MotoSpa w Bielsku Białej

Auto sliczne ale kolego.. diesel nie ma przepustnicy. To klapa gaszaca.

Dziękuje za uwagę, masz racje :D Tak czy siak, każdy zorientował się o co mi chodzi :D

Splittery do malunku, rzucają się w oczy po detailingu.

Poza tym auto jako całokształt prezentuje się :cool2:

Splittery do wymiany. Myślę czy zamiast nich kupić dokładkę taką jak ma kolega Bandai? Co sądzicie?

Jest :cool2: . Chyba tylko navi CIC brakuję do konfigu idealnego :D

Duży koszt, dlatego olewam :D

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano (edytowane)
Splittery do wymiany. Myślę czy zamiast nich kupić dokładkę taką jak ma kolega Bandai? Co sądzicie?

:worried:

już lepiej taka, Arkym Aerosport, występuje do e92 prze LCI, LCI:

http://i.imgur.com/H6qqKDY.jpg

http://i.imgur.com/mj83BuE.jpg

Edytowane przez B-T-K
Opublikowano
Fajnie wyglada

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Tansza niz nie carbonowa dokladka 3ddesignu :D nie wspominajac juz o rzeczach z ericssona amuse :D

Zawsze mozna robic custom ;)

E92 335d Stage H
Opublikowano
pff i tak nikt nie pobike AC schnitzer i dokladka do M3 za 12000 zl bez suwek, suwki 1000 :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
tu przyznam ze body kit ACS jest lepiej spasowany niz orginal i to duzooooo lepiej

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To samo jesli chodzi o Prior Design - nic nie idzie w parze z wysoka cena
Opublikowano

Tez slyszalem straszliwe opinie.

To tez powod czemu nie pchalem sie w carbonowy dyfuzor po tym jak rozwalili mi ostatni. Wole sobie sam pokryc carbonem cos co jest relatywnie dobrej jakosci niz polegac na gniocie z wlokna i dlatego preferuje wyroby customowe gdzie jestem 'product ownerem' ;-)

E92 335d Stage H
Opublikowano
Widziałem jakoś miesiąc temu na światłach przy PB, jeszcze na zimowym stetupie i powiem, że prezentuje się jak najbardziej cywilizowanie :D Po prostu ma jeździć, sorki ma zapierd***ć :D Nie kusi Cie pościgać z siemiatyckim passerati ? :D
Opublikowano
Widziałem jakoś miesiąc temu na światłach przy PB, jeszcze na zimowym stetupie i powiem, że prezentuje się jak najbardziej cywilizowanie :D Po prostu ma jeździć, sorki ma zapierd***ć :D Nie kusi Cie pościgać z siemiatyckim passerati ? :D

Mam możliwość, kolega nim jeździ. Jednak jest sporo słabszy, robiłem raz szybką ewakuację i nie dogonił mnie :norty:

Opublikowano
W razie kłopotów wiem na kogo się powoływać :mrgreen: Albo rzucę klasykiem
:mrgreen: Jakie spalanie Ci wychodzi w jeździe po Białym ?
Opublikowano
Kierownik drogówki Siemiatyckiej uczepił sie mnie za blachy, teraz jeżdżę z uczepionymi na magnesy. Po bialym rzadko jezdze, raz dwa na tydzien. Nie mieszkam w Bialym
Opublikowano

Dzisiaj takie fanty przywiozłem do domu :D

c806df1077da12cf60aba044871cf888.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
et no fajnie szacun :cool2:

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Na pełnej :). Teraz tylko dbać i nie dawać auta żonie :)

Jaka żona :lol: :lol: :lol: :mrgreen: mam dopiero 24 lata rocznikowo, skończę dopiero za pół roku :D :D

Opublikowano
To w takim razie musiałem Ciebie z kimś pochrzanić, bo wydawało mi się że rozmawialiśmy kiedyś na spocie i mówiłeś że masz, ale pamięć - w szczególności moja - bywa zawodna :D.
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png