Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem tu nowy jesli post zrobiony zle to przepraszam mam chyba problem chodzi o doswietlanie zakrętow w moim bmw włączam swiatla automatyczne i jak skrecam w prawo to doświetla mi prawo a jak w lewo to nic i tu mam pytanie czy mam popsute czy tylko doswietla w prawo z gory dziekuje za odpowiedz
Opublikowano
a w czasie jazdy duzej rozniczy chyba nie ma jak krece w lewo a w prawo jest bardzo mocno to widoczne
Opublikowano
hmmm czyli wszystko dobrze tak ? bo myslalem ze ladnie w obie strony bedzie swiecic :cry2:
Opublikowano
Aby doświetlanie w lewo było widoczne musisz bodajże jechać więcej niż 40km/h Na postoju w prawo skręci w lewo nie.
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
Opublikowano

Więc trzeba sprawdzić w nocy,myślałem że w lewo nie doświetla bo w zakręcie światła idą razem z zakrętem i widać spoko a w prawo to wiadomo.

Wysłane z Nexusa 6

Opublikowano
Działa i to dobrze nawet ktoś kiedyś na forum wrzucał link jak to działa tutaj mniej więcej też widać
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak wlaczysz migacz to powinno sie chyba zapalic (chyba bo nawet nie sprawdzalem :D )

Poza tym dziala podczas jazdy w predkosci od 0 - 35 km/h

Wersja USA od 0 - 65 km/h

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!