Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zakupilem wloty i nadkola z otworem, zeby zrobic m pak II z przodu. Mam pytanie, jak powinny byc polaczone nadkola z tymi wlotami? W nadkolu mam prostokatna dziure a wloty sa zakonczone prostokatnym otworem, ale jeden rog maja polokragly i sa troszke wieksze od otworow w nadkolach... co robic?
Kompletuje m pakiet z przodu sedan... moze jakos pomozesz?
Opublikowano
bmJuz wszystko wiem. Bardzo dziekuej Mackowi z czescidobmw ktory pomogl mi jako jedyny. Reszta jak zawsze, woli sie zajmowac glupotami o krzywej kierownicy i kloceniu miedzy soba co jest lepsze. Dziekuje! :mad2:
Opublikowano
Niedobrzy Ci ludzie... A wiesz, że niektórzy to nawet po 2 latach na forum, nie potrafią prawidłowo zatytułować tematu ? Skoro już się dowiedziałeś to podziel się z resztą. Może kiedyś ktoś będzie miał podobny problem. :cool2:
Opublikowano
Nic wiecej nie trzeba mowic niz w temacie. Dziekuje za odpowiedz, bardzo mi pomogles.
Opublikowano
Ty na pewno też pomożesz, przyszłym forumowiczom którzy trafią na Twój temat w celu uzyskania informacji. Zobaczą tylko obrażonego człowieczka bo nikt mu nie odpisał. Troszkę to dziecinne. Nie dziw się, że z takim podejściem nikt Ci nie pomaga. Szerokości :wink:
Opublikowano

jak baba ;) oby na zderzaku sie nie skonczylo hehehe

a wloty czy nadkola to nie wszystko, popatrz np trójkąty, lewy i prawy bedzie potrzebny a najlepiej to sobie realoem odpalic i tyle, kazdy element rozpisany, rozrysowany itp

to taki problem ?

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Nie "walilem' takich postow a pomocy i tak niebylo. Dziekuje ze teraz cos sie ruszylo. temat do zamkniecia.