Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Była wystawiona dwa miesiące temu w zupełnie innym miejscu, temat oraz krótka relacja z oględzin:

viewtopic.php?f=44&t=288761

Opis był ten sam, zdjęcia i miejsce inne a gość był handlarzem. Ogłoszenie na otomoto jeszcze widać. Jak widać podrożała. Mam raport z historii serwisowej.

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chciałeś kupić to auto ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szukałem podobnego samochodu, a do tego miałem bardzo blisko i jest parę elementów które wyróżniają je na plus spośród typowych aut handlarskich. Niestety dużo rzeczy jest na minus, ale to zawsze pomaga w dalszym szukaniu.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam taki stereotyp,że auta kombi w dieslu to typowe auta flotowe firm z przebiegiem 300+.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Flotowe raczej nie bo nikt tak nie konfiguruje auta do floty. Ale wiem o czym mówisz, to auto jeździło sporo i też uznałem przebieg za nierealny.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Jest i auto mojej żony :D każdy sie pewnie zastanawia dlaczego tak szybko sprzedaję i co jest nie tak :) otóż maiał to być prezent dla mojej żony ale okazało się że jej nie pasuje i powiedziała że bardziej pasuje do młodego niż do niej :) zanim to auto kupiłem sprawdziłem je na stacji i przebieg. Nic nie wymaga wkładu finansowego napewno. Jest ono na 1000% bezwypadkowe tylko klapa była malowana na czujniku pokazuje 180um a na reszcie lakieru 110um-130um bezwypadek. Jestem fanem marki miałem nie jedno BMW i nadal mam i to jest naprawdę super. Najlepszy opis nie zastąpi ogledzin auta, sam jestem bardzo wymagający co do stanu :D nie jest to żaden ulep z kilku czy malowany u jakiegoś Zenka w garażu. Jeśli macie jakieś pytania śmiało pisać na wszystko odpowiem szczerze.
Opublikowano
@up Twoja data dołączenia do naszego grona jakoś nie wygląda wiarygodnie, ale może masz rację, kto wie... :?:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko jedno, historii o kupnie auta dla żony a następnie wystawieniu z wyższą ceną było tu już mnóstwo. A malowana nie była tylko klapa.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A nie zdziwiło Was, że auto jest przedliftowe a ma tył od polifta? :mrgreen: To jest taki model 2009 jak ja jestem ksiądz. Generalnie handlarski bełkot i tyle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W temacie który podlinkowałem jest to napisane i parę innych rzeczy.
3A0jS9b.png
Opublikowano
więc co jest niby nie tak z tym samochodem? tak to jest 2008r z tyłu wymieniona klapa na polift i lampy przód. Zanim ktoś z was wyciągnie wniosek to trzeba zobaczyć i nie jestem handlarzem tylko pisze jak jest. Jak wymiana lamp jest taka straszna dla co nie których to naprawdę podziwiam :)