Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje uzupełnić olej w skrzyni automatycznej w e91 2.0diesel. Ktoś może coś polecić? Może ktoś z forum bo samochód utknął;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Taki jak jest na naklejce na skrzyni, najlepiej jeżeli nie był wymieniany to wymień razem z misko-filtrem.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Kolego, jak chcesz to mogę ogarnąć temat, tyle że ja jestem z Żor ze śląska i masz kawałek drogi do mnie.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Jedź do Żor do Mariusza .

Opłaca się tam jechać niż tu na miejscu

dać to polecanym centrum BMW na przykład ....

gdzie ogola cię jak Aso a możliwe że ci coś spierdola przy okazji ...

Nie mam nic do właściciela centrum BMW bo to jedyna normalna osoba tam ...ale osoby tam pracujące to porażka od typa z oslvslugi ktory chce cie oszukac i mowi inna cene niz wlasciciel po mechanika który komputerem szuka gdzie jest nieszczelność tłumika ..jak się potem u Mariusza okazało gwiazda dpf i tyle

Zasada jest taka jak widzę że mechanik jest naciagaczem to nara i wszystkim będę go nie polecał

U Czerwony330d jest

Fachowo Milo i rzetelnie

I cena jest super ;)

Lepiej jechać 200 km i mieć konkretnie zrobione niż na miejscu się meczyc i wpierdziela w koszty

Swoją droga ciekawe jestem czy są już jakieś negatywne opienie o serwisie Mariusza który ją tak bardzo wychwalam i polecam bo o tych krakowskich ekspertach jest masa negatywów tylko chyba nikt o tym nie mówi publicznie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opłaca się tam jechać niż tu na miejscu

dać to polecanym centrum BMW na przykład ....

gdzie ogola cię jak Aso a możliwe że ci coś [bAD] przy okazji ...

Nie mam nic do właściciela centrum BMW bo to jedyna normalna osoba tam ...ale osoby tam pracujące to porażka od typa z oslvslugi ktory chce cie oszukac i mowi inna cene niz wlasciciel po mechanika który komputerem szuka gdzie jest nieszczelność tłumika ..jak się potem u Mariusza okazało gwiazda dpf i tyle

Zasada jest taka jak widzę że mechanik jest naciagaczem to nara i wszystkim będę go nie polecał

Niestety odnośnie Centrum BMW to prawda. Jak zaczynali to byli zupełnie inni ludzie. Chyba $$$ uderzył do głowy.

Korzystałem z ich usług przez dłuższy czas, ale po tym jak chcieli mi wmówić że mam niesprawną sprężarkę klimatyzacji, która była świeżo wymieniona już do nich nie jeżdżę.

W Krakowie mogę polecić serwis PIM. Byłem kilka razy i wrażenia pozytywne.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg