Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :) . Jest możliwość zmiany podświetlenia ringów na białe w zwykłych lampach :roll: ? Auto z 2011 roku. Prosiłbym o pomoc
Opublikowano

Zaraz sie odezwą znawcy, którzy twierdzą, że f10-tka bez xenonów ma przecież białe ringi. :duh:

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Dajcie spokój z drutowaniem !!

Te chińskie lampki nadają się ale nie do auta :)

Opublikowano
Nie rozumiem gdzie tu masz druciarstwo, zmieniasz źródło światła i tyle, zamiast barwy 4300k masz 6000k. Rozumiem gdyby trzeba było rozklejać lampy, ale to zwykły p&p. Rozumiem że jak nie ma napisu bmw na ledzie to już jest lipa. Jak w kabinie założyłem białe ledy to też druciarnia? Sorki za ot, ja bym śmiało montował, są zestawy na allegro z gwarancją , wymiana bajecznie prosta.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ledowe nie działają prawidłowo bo nie zmieniają intensywności świecenia a halogenowe świecą tragicznie a do tego z daleka widać że nie do końca białe światło.
Opublikowano
Ledowe nie działają prawidłowo bo nie zmieniają intensywności świecenia a halogenowe świecą tragicznie a do tego z daleka widać że nie do końca białe światło.

Kolego może znasz jakieś dobre żarówki ktore mógłbym założyć do swojego autka i przy okazji zlikwidować to okropne żółtawe światło :roll:

Opublikowano

Załóż xenony, będziesz miał Ringi jako dzienne, zlikwidujesz żółte światło i dodatkowo poprawisz widoczność w nocy, pomijam względy estetyczne.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Załóż xenony, będziesz miał Ringi jako dzienne, zlikwidujesz żółte światło i dodatkowo poprawisz widoczność w nocy, pomijam względy estetyczne.

Pzdr

Może najlepiej kupić nowe auto po co inwestować w stare kilka tys ?

Opublikowano

Pzdr

Może najlepiej kupić nowe auto po co inwestować w stare kilka tys ?

Tak. Nie widzi mi się teraz kupować nowe lampy bo to dość duży wydatek :roll: Pieniądze wydane na xenon wolałbym przeznaczyć np. Na nowe felgi :wink: Chciałbym w miarę możliwości poprawić te światła. :wink:

Opublikowano

Zmień sobie na jakieś "cool white" lub x-Treme Vision od Philips, Osram - dają radę, ja tak mam efekt wieczorem jest pseudo xenon.

Wiadomo, że nigdy nie będzie jak xenon, lecz daje białe światło i nie jest źle, sam tak mam. Lepsze niż te żółte.

Co do ringów to u mnie są białe. Nie wiem jak to by wyglądało z żółtymi ringami.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeśli masz na myśli led podświetlający ring to nie wymienisz tego, jest w lampie, żeby sie dostać trzeba rozbierać lampę, w xennon sa od spodu.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam. Proszę o informację dlaczego w mojej nowej f10 ringi (w pozycji światła dzienne) świecą słabiej niż w tej co jeździłem wcześniej. Coś się wymienia ?

Nowa żarówka?

Opublikowano

To może troszke inny temat ale mam pytanie.

zwykłe światła

Xenon = ładne białe ringi na led tak?

Led podstawowy

led adaptive

Czy są 4 wersje lamp do f10?

Zauważyłem, że auta a xenonami mają zmatowiałe plastiki od środka czy da się to naprawić?