Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ładna ale trzeba z bliska obejzec. Brak zdjecia wnetrza i silnika - trudno o glebszą ocene przebiegu.
Opublikowano
jezeli ma oryginalny przebieg i niebita i niedorżnięta to spoko. Przy takim przebiegu, powinna być wyraźna faktura(przetłoczenia)) na kierze, wiesz te szlaczki.. i kluczyk powinnien nie być wogóle wytarty. Tak najlepiej sprawdzić przebieg pomijając wszystko inne czyli tapicerke, itd
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano

dzwonilem koles mi odrazu powiedzial ze sprowadzona jakies 2 miechy temu , robiony przod: wymieniona lampa, klapa i zderzak, poduszki nie wystrzelily. Dziwne bo nie ukrywal tylko powiedzial odrazu, a na serwis ma wszystkie kwity i mowi ze koles mial ok 50 lat.

ILE PRAWDY!!!!!!???????

Opublikowano

kazdy kto przywiezie samochod z niemiec twierdzi ze kupil go od osoby kolo 50lat - a ktory 50-cio latek kupuje e36 coupe , jeszcze z felgami od m , m pakietem itp - raczej niewielu....

pozatym przebieg 145 tys wydaje sie mocno naciagany - nalezy wszystko obadac dokladnie i byc czyjnym jak łasica

Opublikowano
wolalbym juz zeby mi powiedzial ze ma 250000km obbadal spokojnie wszystko a nie sie tak oszukiwac. tez mi sie cos wydeje nie tak z przebiegiem
Opublikowano

yo!

Ale w Rzeszy tak jak u nas znizki jak stary pryk ma 50 lat to znizki max ale wnuczek zapindala :mrgreen: i cała prawda o tym bajzlu w niemczech :twisted2: pozdro

PS ciekawostka brief in blanco kosztuje w hitlera tylko 50 e :jawdrop:

pozdro

Opublikowano
kazdy kto przywiezie samochod z niemiec twierdzi ze kupil go od osoby kolo 50lat - a ktory 50-cio latek kupuje e36 coupe , jeszcze z felgami od m , m pakietem itp - raczej niewielu....

pozatym przebieg 145 tys wydaje sie mocno naciagany - nalezy wszystko obadac dokladnie i byc czyjnym jak łasica

Ja kupiłem swoja bezpośrednio od babki z 1938 roku. Co prawda na felgach '15 ale za to z zawiechą od eMki :)

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
a ktory 50-cio latek kupuje e36 coupe

Ja kupilem od Kobiety w wieku ok. 40-50 lat :lol: przebieg ok 140 tys. (autko 14-to letnie). Wszyscy TUTAJ czepiaja sie do przebiegu a samochodu nawet na oczy nie widzieli !! :duh:

Opublikowano

ja nie twierdze ze nie ma samochodow z przebiegiem 150tys - tylko gdzie sa auta z przebiegiem 200...300.... - sa przekrecone na 150 tys

nie twierdze tez ze ludzie nie kupuja od osob po 50 - ale wszystcy twierdzo ze kupili od staruszkow - z tego wynika ze w niemczech tylko staruszkowie sprzedaja samochody :mad2: :duh:

Opublikowano
Mnie na temat przebiegow nie chce sie pisac - moj ojciec robi 5-6kkm rocznie i co z tego ilu jest takich jak on...? Jak ktos jest tak naiwny, aby uwierzyc wszystkie auta 10-15 letnie maja przebiego do 200kkm to niech zobacza jaki przebieg maja auta 01-04 a potem niech pomysla nad soba i swoja naiwnoscia, zwlaszcza dotyczy to krajow gdzie nie zadko do pracy jedzie sie 30-50minut autostrada ze srednia predkoscia 150 ;-). Kolejna sprawa chyba oczywistym faktem jest serii 7 nie kupuje ktos do jazdy 100km tygodniowo jak komus w to ciezko uwierzyc to juz jego problem. Nie twierdze jednak kazdy egzemplarz bez wyjatku musi robic 30-100kkm rocznie...
Opublikowano
przebieg wydaje sie byc faktycznie niski .. ogromny plus dla sprzedajacego za nie wciskanie kitu o bezwypadkowosci .. a pzoa tym to no coz .. pojechac ogladnac, sprawdzic, brac i cieszyc sie ;)
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

a czemu naciagany.ja mam "piatke" z 92roku(535),gdy ja kupowalem miala 176tys,teraz ma 181750na budziku.

I jast to przebieg orginalny. autko kupilem od wujka,ktory jest maniakiem BMW i ma 56lat.

A tak pozatym,to mial tez 535(e28) z 87roku ,ktora miala przejechane do 2005roku tylko 238tys i tez byl to przebieg orginalny.

Wiec nie rozumiem,czemu uwazasz,ze ta trojka ma cofany licznik????

Po czym tak sadzisz?????

Moze tak naprawde ten samochod nalezal do 50cio latka,byl na niego zarejestrowany,a poruszal sie nim jego syn,ktory potem gdzies tam stuknal,i dlatego lampa i zderzak byly wymieniane,no i dlatego tez ja sprzedali przy tak niskim przebiegu!!! :mad2:

Opublikowano
Uwaza tak poniewaz twoj wujek mianiak bmw jest jedynym Twoim wujkiem i do tego maniakiem bmw. Jesli nie znasz zadnego handlarza na tyle dobrze, aby Ci sie chwalil w jakim aucie o ile cofna przebieg to juz Twoj problem a nie moj...
Opublikowano

przeciez tylko glupki kupuja auto od handlazy. kazdy wie,ze handlaz zrobi wszystko ,zeby tylko sprzedac towar.sprowadzaja oni badziewia z zagranicy,podpicowuja je ,a potem sprzedaja ,mowiac,ze autko od pierwszego wlasciciela,nie wychukane,100%sprawne i nie bite.

Najlepiej wypatrzyc sobie autko samemu,nie przez komis,bo w komisach to teraz sam SYF stoi.POZDRAWIAM. :cool2:

Opublikowano
ale to auto to jest chyba wlasnie od handlarza .. :roll:
Opublikowano
Ja zmierzam tylko do jednego jest zadbane auto 01 z ksiazka serwisowa i przebiegiem 250kkm bardzo ciezko bedzie go sprzedac a co sie stanie jesli w tym samym autku ktos cofnie licznik do 120kkm zniknie w ciagu kilku najblizszych dni.(zakladam ta sama cene jedynie przekrecenie licznika) Niestety czesc ludzi nigdy nie dorosnie do kupowania auta na stan techniczny tylko kupuja przebiegiem :-(. Handlarze niestety nie maja wyjscia i nie chcac tracic czesci klientow specjalnie dla niech cofaja licznik :-(.
Opublikowano

moze byc cofany w niej przebieg, ale nawet jesli miala 300 tys km i byla dobrze eksploatowana po niemieckich drogach smigala to liczy sie stan techniczny!!! Najwazniejsze zeby nie byla wytluczona i mocno bita.

Jade w sobote to sie na wlasne oczy przekonam. A moze juz ktos ogladal??

Opublikowano
ja nie twierdze ze nie ma samochodow z przebiegiem 150tys - tylko gdzie sa auta z przebiegiem 200...300.... - sa przekrecone na 150 tys

nie twierdze tez ze ludzie nie kupuja od osob po 50 - ale wszystcy twierdzo ze kupili od staruszkow - z tego wynika ze w niemczech tylko staruszkowie sprzedaja samochody :mad2: :duh:

Bo generalnie od wroga ciągnie się okazje - cenowe i/lub jakościowe.

Wiem, że w niektóre przebiegi ciężko uwierzyć. Ja na przykład swoim poprzednim samochodem wykręciłem w 3 lata 130 000 km a jeszcze wcześniejszym w rok 75 000.

Teraz kupiłem pojazd z przebiegiem 52 000 i sam w to nie wierzyłem dopóki nie zobaczyłem na własne oczy.

Jednak był od innych z tym silnikiem wersją i rocznikiem droższy średnio o 1500 EUR. Stąd ta różnica.

Opublikowano

Co do handlarzy to znam kilku i nigdy w życiu nie kupiłbym od takiego samochodu.

Nawet jeśli nie przykombinuje z przebiegiem to powykręca co lepsze części - powstawia takie żebyś przejachał do domu a potem kupa.

To są ludzie, którzy nigdy w życiu nie kupia samochodu "igiełki" bo takie auta nawet u wroga maja swoją cenę.

PAMIĘTAJCIE WSZYSCY O JEDNEJ PRAWDZIE - HANDLARZ KUPUJE ZAWSZE AUTO NAJTAŃSZE - CZYLI NAJWIĘKSZY ZŁOM!

Opublikowano
Co do handlarzy to znam kilku i nigdy w życiu nie kupiłbym od takiego samochodu.

Nawet jeśli nie przykombinuje z przebiegiem to powykręca co lepsze części - powstawia takie żebyś przejachał do domu a potem kupa.

To są ludzie, którzy nigdy w życiu nie kupia samochodu "igiełki" bo takie auta nawet u wroga maja swoją cenę.

PAMIĘTAJCIE WSZYSCY O JEDNEJ PRAWDZIE - HANDLARZ KUPUJE ZAWSZE AUTO NAJTAŃSZE - CZYLI NAJWIĘKSZY ZŁOM!

no,ja tez znam takiego jednego,co mi chcial wepchnac kiedys 520kombi z 94roku na waskim grilu :mlotek: tyle,ze zapomnial tez maski zmienic i wpieral mi ze ten przeswit miedzy maska,a grilem to tak ma byc :mad2: ze auto nigdy nie bylo bite ,tylko malowane dla odswierzenia :mlotek:

Opublikowano

jutro jade

to auto jest na twardym niemieckim dowodzie z przegladem do konca czerwca. Nie bede mial problemow z zarejestrowaniem go?? nie bedzie kar? ktora data sie liczy przy zglaszaniu

Opublikowano
data przekroczenia granicy, nie bedziesz mial problemow o ile jest adnotacja w briefie o wyrejestrowaniu