Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dowiedziałem się o akcji serwisowej na lewą tylną poduszkę (pneumatyczna). Wymieniają w związku z wadą.

Pojawiła się nieszczelność i auto "siadło na lewej stronie". Dopompowywanie przez kompresor podczas jazdy pomaga ale na postoju powietrze ucieka....

Na szczęście jest akcja i wymiana bez kosztów.

Sprawdźcie swoje e-F-ki... :roll:

Opublikowano
coś więcej powiesz na temat? skąd takei info? które auta się kwalifikują?

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jakieś 2 miesiące temu pytałem o moją i nie kwalifikowała się.

Produkcja 11/2011

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Daj vin to sprawdzę.
Opublikowano
Ja mam z 05/11 z EDC i powiedzieli w uk ze moja nie podlega
Fiat 126p --> Vw polo 1.4D --> Opel Vectra B V6 --> BMW 540iA + Nissan Micra k12 --> vauxhall meriva (chwilowo) --> BMW 520d auto F11 --> BMW 545i E60
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a ja byłem w wakacje na 2 tygodniowym tripie po Włoszech i niestety lewy tył opadł ... wymieniłem poduszkę ... a 3 dni temu w serwisie dowiedziałem się o akcji :)) 530xd 12/2011 :)
Opublikowano
Czyli jesli pojade do ASO, to jest szansa, ze mi to wymienia (02/12)?
Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano
Czyli jesli pojade do ASO, to jest szansa, ze mi to wymienia (02/12)?
na to wyglada... tyle, ze podobno jest 6 roznych poduszek i akurat mojej nie mieli... co wiecej ja juz wymienilem jakis czas temu za $$ ale chca to zrobic ponownie :)
Opublikowano

Wszystkim pada lewy tyl, a mnie...prawy :)

Ale nie ma sie z czego cieszyc, bo gdybym tutaj nie przeczytal o tej przypadlosci, to bym pewnie nawet nie wiedzial!

Do rzeczy: ktos zna lepsza cene poduszki niz ja, czyli 1500 PLN?

Wchodzi w gre jakis zamiennik?

Opublikowano
Wszystkim pada lewy tyl, a mnie...prawy :)

Ale nie ma sie z czego cieszyc, bo gdybym tutaj nie przeczytal o tej przypadlosci, to bym pewnie nawet nie wiedzial!

Do rzeczy: ktos zna lepsza cene poduszki niz ja, czyli 1500 PLN?

Wchodzi w gre jakis zamiennik?

ja kupiłem za 580 PLN chyba to jest zamiennik ale jezdze od 7 miesiecy i bez problemów... znalazlem goscia na allegr ale nie wiem czy jeszcze ma je w sprzedaży, to jest jego nr 794 047 676

----

a teraz w ASO powiedzieli mi, że mi wymienią ją na ori... niestety starą muszą odebrać :)

Opublikowano

Dzięki.

To i tak masz bonus!

Opublikowano
w Anglii są zamienniki po 60 funtów, tj. 310zł. Jeżdzę na takiej kilka miesięcy i jest ok wszystko. Ciekawe jak długo hehe
Fiat 126p --> Vw polo 1.4D --> Opel Vectra B V6 --> BMW 540iA + Nissan Micra k12 --> vauxhall meriva (chwilowo) --> BMW 520d auto F11 --> BMW 545i E60
Opublikowano
Czy to jest ta czesc?

37 10 6 784 381

Czy to mogloby byc to?

Rowniez do wersji z EDC i M-pakietem?

http://allegro.pl/bmw-5-gt-f07-f11-miech-poduszka-gw24-oem-i6045354566.html

o to ten sprzedawca :) ale nie powiem Ci jaki nr czesci :/ nie mam pojęcia :( ostatnio w ASO stwierdzili, ze zależy od auta i jest 6 modeli, ja podałem mój VIN sprzedawcy i wysłał taka, która współpracuje :)

Opublikowano

Tu jest lista z ebay uk

http://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Bmw+f11+suspension+bag&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xbmw+f11+suspension+bag&sqp=bmw+f11+suspension+bag

Da sie kupic w anglii, z wysylka do pl podejrzewam ze tez. Ale na pewno ktos ma znajomego w uk ktory noze kupic hehe

Opublikowano
Czy to jest ta czesc?

37 10 6 784 381

Czy to mogloby byc to?

Rowniez do wersji z EDC i M-pakietem?

http://allegro.pl/bmw-5-gt-f07-f11-miech-poduszka-gw24-oem-i6045354566.html

o to ten sprzedawca :) ale nie powiem Ci jaki nr czesci :/ nie mam pojęcia :( ostatnio w ASO stwierdzili, ze zależy od auta i jest 6 modeli, ja podałem mój VIN sprzedawcy i wysłał taka, która współpracuje :)

Dzieki za info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak podasz VIN, to sie dowiesz, czy Ciebie akcja dotyczy - mnie np.nie.

Tak, obie są takie same.

Opublikowano
Ale nie mnie! :lol: