Skocz do zawartości

[E87] LCI 120d+ | Brembo | Sparco | Bilstein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W końcu znalazł się czas na dopięcie tematu sportów.

Wszystko dołożone jak należy, 2 dni zabawy, jednak bardzo cieszy.

Wszystko zakodowane, dopisane do samochodu dzięki koledze Kuudlaty . Dzieki Kuba!

mFKEwX4.jpg

ivLf9MH.jpg

• Odpowiedzi 485
  • Wyświetleń 142,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
narobiles sie chlopie, zeby podlaczyc cos czego nie bedziesz uzywal... mialem te opcje w kazdym aucie i moze wlaczylem to ze 2x :) zeby sprawdzic czy dziala... no ale... co kto lubi. fajne fotele. szkoda, ze nie alcantara. ;)
Opublikowano

:mrgreen: ale mnie rozsmieszyles... w zime uzywam tego praktycznie codziennie.. skad wiesz kto czego kiedy uzywa... skoro doposazyl widocznie tego potrzebowal..

Dla mnie oczywiste.

Opublikowano
  • Autor
narobiles sie chlopie, zeby podlaczyc cos czego nie bedziesz uzywal... mialem te opcje w kazdym aucie i moze wlaczylem to ze 2x :) zeby sprawdzic czy dziala... no ale... co kto lubi. fajne fotele. szkoda, ze nie alcantara. ;)

I tu Ciebie zaskoczę, bo od tygodnia grzanie było używane już 2-3 razy, a mamy lato. Pompowanie to absolutny must have i pozwala korzystać z potencjału foteli w pełni.

Alcantara występowała tylko w E9x, jednak w 10 letnim wydaniu po przebiegu 200k+ wyglądają tak samo "zachęcająco" jak te pękające plastikowe (eko)półskóry z E8x.

Skóry mam w autach od zawsze i nie przeszkadzają mi specjalnie latem, a zimą jest grzanie. Co kto lubi.

ale mnie rozsmieszyles... w zime uzywam tego praktycznie codziennie.. skad wiesz kto czego kiedy uzywa... skoro doposazyl widocznie tego potrzebowal..

Dla mnie oczywiste.

Warto korzystać z wyposażenia :8)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
e tam potrzebowal... kupil fotele z grzalka to podlaczyl... ;) jeszcze pare lat i zima bardziej przyda sie sprawna klima niz grzana fotele ;)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Grzanie przy skórzanych fotelach to konieczność. Nie wyobrażam sobie nie korzystać z tego. Tak samo, w lato, szybko przyzwyczaiłem się do wentylacji. :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Też nie wyobrażam sobie nie mieć w samochodzie grzanych foteli. Jak już raz spróbowałem to ciężko już będzie to odpuścić :D

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej

Czy zderzaki od m-pakietu pasowały bez żadnych dodatkowych wymian? plug and play? :wink: zastanawiam się nad zmianą w swojej ale słyszałam, ze trzeba podobno zmieniać też nadkola :|

Opublikowano
  • Autor
Hej

Czy zderzaki od m-pakietu pasowały bez żadnych dodatkowych wymian? plug and play? :wink: zastanawiam się nad zmianą w swojej ale słyszałam, ze trzeba podobno zmieniać też nadkola :|

Nadkola mogą zostać zwykłe. Należy pamiętać o osłonie pod silnikiem, bo jest inna.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Osłona taka sama raczej , jest poprostu z przodu taka listwa typu Z między zderzakiem a osłoną . Inny jest też ten tunel powietrzny dolnego wlotu powietrza na intercooler . Tuneli na hamulce nie sprawdzałem .
Opublikowano
  • Autor
Osłona taka sama raczej , jest poprostu z przodu taka listwa typu Z między zderzakiem a osłoną . Inny jest też ten tunel powietrzny dolnego wlotu powietrza na intercooler . Tuneli na hamulce nie sprawdzałem .

W przypadku zderzaka E82 mpak ten adapter nie pasuje niestety do osłony E81/E87. Musi być osłona od coupe/cabrio.