Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
adalbert, jakby się przyjrzeć to klapa tył też w podobnym kolorze jak maska. Krzywy ten przodek :| No i weź sobie kolego na oględziny baniak wachy bo możesz nie poszaleć :P Środek też jakiś niekompletny. Brak pokrętła od radyjka, listwy na kaseciak też nie widze. Zderzak tył jakiś rozkradziony.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co sądzicie o tym egzemplarzu?

(S)TRUP !

Opublikowano
Kolega nie wiedział czemu maska w innym odcieniu, więc uprzejmie go poinformowałem :D Jak nie czytał opisu to skąd mógł wiedzieć, o obejrzeniu zdjęć nie wspomnę.
Opublikowano

Po takim tekście to bałbym się otworzyć drzwi, żeby mi nie opadły na nogi :D

To już nie jest poczucie humoru, tylko może świadczyć o poziomie piszącego :lol:

Opublikowano

Za taką cenę to dobrze że w ogóle ma maskę :mrgreen:

A tak na serio to:

- zderzak przód niekompletny, częściowo mocowany na jakiś sznurek od starej snopowiązałki;

- nerki z wersji przedliftowej;

- pasowanie maski nie najlepsze;

- tylny zderzak z urwanym dołem lub to pozostałość po jakimś mega wydechu ala turkish tunning;

- nie wiem czy ta kierownica jeszcze szła w tym roczniku bo identyczną miałem w swojej e34 tds

O reszcie napisali koledzy.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Od siebie dodam, że lewarek mocno wytarty podobnie jak materiał hamulca postojowego. Zużycie nie współmierne z kierownicą a więc pewnie była wymieniana a taka jest najtańsza ( miałem w e34).

Lewy przedni błotnik zaraz pod listwą mocne wgięcie, lewy próg tylna część uklepany jest.

Było: 306 1.4 98> Espace 2.1d 94> 850 2.5 96> 318tds 97> W638cdi 2.2 00> 525tds 98> W169 1.5 05> 316i 90> 324td 89> 525tds 96> W124 300CE 90> Mondeo 2.0tdci 02> 525td 95> W203 2.0 01> 520i 98> 522i 00> 525i 01
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
9 tys zł za polifta, jak za tyle trudno dobrego przedlifta e39 znalezc.... ludzie to jednak wierzą w cuda.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...