Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i było ciekawie,samochód ma malowaną całą prawą stronę i maskę,nawet nie wyciągałem miernika lakieru,widać trzy różne odcienie bieli,niestaranne zapylenia na obu słupkach A, na oko widać szpachel,silnik po odpaleniu bardzo mocno hałasuje rozrządem,chodził około minuty i się ani trochę nie wyciszył,ale pogrążył się tym że rozstaw osi jest przesunięty o około 1,5cm (prawa strona w stosunku do lewej),jazdy próbnej nie robiłem,ponieważ te wszystkie usterki dla mnie były na tyle poważne że sobie odpuściłem dalsze oglądanie,no i oczywiście to co widać na zdjęciach czyli uszkodzona tylna prawa lampa i tylny zderzak.

generalnie wg mnie samochód pod dość dużym dzwonie,naprawiony raczej słabo,nie warto sobie nim zawracać głowy.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Szukaj jeszcze tańszej, wycieczki będą jeszcze ciekawsze ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na fotach lampa tylna popękana, w opisie "auto nie wymaga wkładu finansowego". Dla mnie taki tekst + foto usterki = czekam na jelenia.