Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesć. Mam pytanie czy 2500 zł za BMW 318 z 89 roku to nie jest troche za niska cena ? Auto jest na chodzie ma do wymiany pompke i dziure w tłumiku . Zastanawiam się czy kupić ale dziwi mnie cena . Prosze napiszcie cos na ten temat .
Opublikowano

A skad dokladnie jestes...??

Widze ze pomorze, bo ja z gdanska...

Mam u siebie w robocie kumpla, ktory juz jakis czas lata bejcami...podaj jakies dane dokladniejsze to moge sie go wypytac...Pozdrawiam!

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

... trudno coś powiedzieć o aucie jak się go nie widzi , cena jest niska - żeby to nie była studnia bez dna !!!

Nie masz kogoś pod ręką żeby to obejżał dokładnie ?

Myślę że jak ktoś puszcza to autko za taką kasę to pewnie będzie tam więcej do zrobienia niż tylko pompka i tłumik ... nie napalaj się , wiem że trudno jest komuś przetłumaczyć ale dobrze żeby ktoś nie zainteresowany ocenił je na chłodno , nie daj się nabrać sprzedającemu że komputerek pokaże .... a jak tam zawieszenie ? układ hamulcowy , był jakiś dzwon ?

Jak szukałem dla siebie to jedno miało być , serwisowane , bez wypadku ,stan idealny - pojechałem ponad 130 km i .... myślałem że tego ......... zabiję , ale konserwację miał zrobioną ładnie :mrgreen:

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
Dzięki chłopaki . Sama niebardzo się na tym znam ale cena wydaje mi się dość dziwna . Jak zadzwoniłam pod numer z ogłoszenia przyjechało 3 wielkich ; dresow ; . powiedzieli że autko jest ich kumpla ktury wyjechal za robotą do Niemiec i zostawił żone bez kasy i dlatego auto jest tak tanio i szybko do opchnięcia . Myśle że jutro poproszę jakiegoś mechanika żeby je oblukał i wtedy zobacze czy brać czy nie . Pozdrawiam i dziękuje serdecznie !
Opublikowano
No nie ma zadnego problemu, zawsze milo jest pomoc plci pieknej :lol: , tak wiec, zyczmy koledzy powodzenia tej oto niewiascie :norty: , a tak jak byla mowa wyzej...zeby to nie byla studnia bez dna... :think:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Dzięki chłopaki . Sama niebardzo się na tym znam ale cena wydaje mi się dość dziwna . Jak zadzwoniłam pod numer z ogłoszenia przyjechało 3 wielkich ; dresow ; . powiedzieli że autko jest ich kumpla ktury wyjechal za robotą do Niemiec i zostawił żone bez kasy i dlatego auto jest tak tanio i szybko do opchnięcia . Myśle że jutro poproszę jakiegoś mechanika żeby je oblukał i wtedy zobacze czy brać czy nie . Pozdrawiam i dziękuje serdecznie !

... moja rada - daj pas , daj pas ,daj pas !!!

i zapomnij o takim ogłoszeniu ...

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
pewna mozliwosc: gosciu siedział dresom kase, dresy odbili kolesiowi auto i chcą je spienieżyć ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak szukałem dla siebie E30 320i to widziałem takie gnioty, że się w głowie nie mieści ( gość z Poznania twierdził, że samochód igła, ustaliłem cenę na 5000 zł, przywiózł go do Warszawy na lawecie i co widzę, silnik uszczelniny poxipolem i nadal olej się leje !! ). Nie wierzcie w ogłoszenia!! Jak jest taki pewny , że to "igła" to niech sam nim przyjedzie do Ciebie!!
Opublikowano

..."przyjechało 3 wielkich ; dresow ; . powiedzieli że autko jest ich kumpla ktury wyjechal za robotą do Niemiec i zostawił żone bez kasy i dlatego auto jest tak tanio i szybko do opchnięcia "...

kobieto,napaliłaś się ostro :mrgreen: weż zimny prysznic :idea: i przemyśl sprawę na spokojnie :idea:

i tak dobrze,że tylko 3 dresów-4 się nie zmieścił :mrgreen:

i tak ładna bajka,chociaż mam lepszą:

3 dresów-wszyscy bracia,samochód babci,która potrzebuje kasę na lekarstwa :roll2: dlatego za 2500 i pilnie :mrgreen:

auto ich kumpla-wyjechał,to z kim umowę spiszesz :?:

a żona co rodząca może i du.. ruszyć nie miała ochoty :?:

Opublikowano
Witam . Dałam sobie na luz . Uwierzcie że auto stoi w centrum miasta z ceną 2500 tysiaka i jakoś nieznalazło nabywcy . Dziwne nie ? Ale co tam pewnie znajdę coś innego może od jakiegoś starszego pana ... a nie od 3 dresów . Pozdrawiam . A tak pozatym to niespieszy mi się z kupnem autka bo poruszam się motocyklem ale cena mnie ruszyła . I dresy też :lol:
Opublikowano

a na przyszlosc szukaj ludzi z tego forum ktorzy moga zerknac na sprzedawana beemke. jak cos to mam ziomka z darlowa ktory juz mial ze 3-4 e30stki i napewno pomoze we wszystkim ..tylko napisz na priw.

pzdr