Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Znajomy pozazdrościł mi x3 i kupił sobie x5, oczywiście trafił n wariant radia z magnetofonem (ojej co za dramat) i teraz pytanie bo ja jeszcze w tym aucie nie siedziałem. Czy jeśli zamówię mu navi z chin to czy złącza anteny gps będą pasowały? Drugie pytanie czy stara navi pokazuje jakiś dane np o spalaniu itp itp? Bo po wywaleniu oryginału raczej nie ma co liczyć na takie udogodnienia (chińczyk za garść ryżu raczej komunikacji na takim poziomie nie przewiduje)

Opublikowano

Jezeli dbr poszukasz to znajdziesz dedykowane "chinczyki" w których jest możliwość odczytu funkcji BC.

Jezeli chodzi o gps to wejścia w aucie nie będziesz miał ponieważ w aucie nie było ori nawigacji, ale z każdym takim chińskim monitorem anteny itp są w komplecie.

Opublikowano

Witam

Kolego jak sobie zamówisz to podziel sie informacją i wrażeniami jak to się sprawuje.

Opublikowano
Pare postow wyzej reklamuje sie kolega Navipremium, u niego bedziesz mial od reki, z gwarancja i mozliwoscia pomacania przed zakupem, no tyle ze troche drozej :)
Opublikowano
Okazalo sie, ze jego 3.0 benzyna spala sporo oleju wiec najpierw szykuje sie kapitalka silnika. Musze przyznac, ze x5 robi robote jesli chodzi o wnetrze. Wyglada lepiej niz w x3. Dopiero potem zmiana radia.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
ubytki ma takie, że jak dojedzie do mnie z łodzi to już połowy oleju na bagnecie brakuje a to dystans ok 50km. Więc to chyba nie przez odmę, co dziwne jakoś na niebiesko nie kopci co mnie zastanawia, wizualnie wycieków brak.