Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Czy ktoś z kolegów kupował olej ze sklepu http://www.kolegaberlin.pl/product-pol-5288-Oryginalny-olej-BMW-TwinPower-Turbo-5W30-Longlife-04-1L.html

cena oleju jest dobra i gość wysyła z Berlina. Kupowałem od niego już klika razy i nie miałem żadnych problemów . Co do jakości trudno coś powiedzieć bo trzeba by dać ten olej do jakiejś ekspertyzy.

Siedziba firmy też jest w Niemczech więc może nie jest trefny.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
to jest olej Shell

kupisz do 25zł za litr tylko w szarej butelce z napisem Shell 5W30 :)

swoją drogą bardzo dobre są oleje Shell

Ten olej BMW jest produkowany przez Shella Patryk ale to nie jest zaden z olejow Shella przelany do butelki BMW, to specyficzny olej na zamowienie BMW produkowany przez Shella.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
to jest olej Shell

Ten olej BMW jest produkowany przez Shella Patryk ale to nie jest zaden z olejow Shella przelany do butelki BMW, to specyficzny olej na zamowienie BMW produkowany przez Shella.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A dobre to to jest, czy przecietniak ?

Obecnie wlewam AmsOil 5w30 AEL do swojego diesla n47d20c.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
to jest olej Shell

kupisz do 25zł za litr tylko w szarej butelce z napisem Shell 5W30 :)swoją drogą bardzo dobre są oleje Shell

To nie są te same olej.Proszę nie wprowadzać w błąd ! Mają inne właściwości. Pisałem o tym na forum.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
Czy ktoś już wlewał ten olej do benzyniaka ?

Właśnie rozpatruję zakup oleju BMW TwinPower Turbo do mojej E70 35ix

Uzywam od kilku tygodni BMW TwinPower Turbo 5W-30/ LL-01. Jest bardzo dobry IMO.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
to jest olej Shell

Nie zauważyłem Twojej odpowiedzi i mniej więcej to samo napisałem niżej .

Opublikowano
I jak? Wlewał ktoś ten okej do siebie? Mam benzyniaka 2,t i zastanawiam sie nad tym olejem, czym rozni sie od zwyklego oleju BMW?

Ja. Niestety nie mogę tego sprawdzić . Ewentualnie na słuch :D Czytałem kilka opinii w necie. Kilka wypowiedzi ludzi z BMW też.

• 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeden z lepszych olejów, nawet na tle Penrite, AMS Oil czy Millers.

Sprawdzcie na YT kanał Piotr Tester.

• 9 miesięcy temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja po raz kolejny kupiłem w sklepie „kolega Berlin” i nie zauważyłem nic niepokojącego.
  • 2 lata później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Czy olej BMW TwinPower Turbo 5W30 Longlife-04 nadaje się do BMW F11 2011 520d 135 kw ?

Obecnie mam CASTROL EDGE TITANIUM C3 5W30.

Dzięki

• 9 miesięcy temu...