Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Pacjent E60 2004 r 3.0 D. Chcialem sprawdzic jaka jest temperatura silnika. Niestety w ukrytym menu w zegarach ani przez elma i torque nie da sie sprawdzić. W torque wyswietla "brak danych " a z ukryte menu nic nie pokazuje, tylko wychodzi do BC.

Program napewno dziala, bo w e87 i innych bez problemu wartosci odczytuje. Co to moze byc ?

Pozdro.

http://i.imgur.com/ZlcrycJ.jpg?1
Opublikowano
proszę powinno pomóc

Dzięki ale napisałem w pierwszym poście, że w ukrytym menu nie pokazuje temperatury.

Opublikowano
Podczas jazdy nie będzie pokazywali temperatury musisz wejść na postoju. Albo masz problem z czujnikiem temperatury trudno powiedziec

Sprawdzałem na postoju ale to chyba nie ma znaczenia, bo w E87 pokazuje podczas jazdy normalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Podczas jazdy nie będzie pokazywali temperatury musisz wejść na postoju.

Nie prawda :nienie: . W czasie jazdy wchodzi się w ukryte menu tak samo jak wchodząc w nie na postoju.

Opublikowano
Podczas jazdy nie będzie pokazywali temperatury musisz wejść na postoju.

Nie prawda :nienie: . W czasie jazdy wchodzi się w ukryte menu tak samo jak wchodząc w nie na postoju.

kolego bedzie pokazywł temperature pod warunkiem ze wejdziesz w ukryte menu na postoju. podczas jazdy nie wejdziesz w ukryte menu. chyba ze masz cos nie tak :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To u was jest chyba coś nie tak, ja (i inni koledzy) też wchodzę w ukryte menu podczas jazdy

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

dawid1983 ja wchodzę bezproblemowo w czasie jazdy w ukryte menu i każdy jego punkt... natomiast co do tego, że każdy ma inaczej, to ma rację speed1211.

Ja co się nakląłem, żeby tam wejść to głowa mała... okazało się, że kodem w mojej betce była suma nie 6 ostatnich cyfr VIN-u a suma 5-ciu... ale zanim doczytałem, zanim nerwy dały mi spokój i przeczytałem opis ze zrozumieniem - ruski rok minął...

Teraz za to ni cholery nie mogę zrobić adaptacji tylnej prawej szyby i non stop wychodzi mi Anti - Trap i od 2 tyg. walczę z instalacją INPY... ale offtop'a kończę zanim zacznę.

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znalazlem czesciowa odpowiedz czemu nie pokazuje temp. cieczy w ukrytym menu.

Jets problem z polaczeniem CAN (ungültiger CAN-Botschaft)

Bede dalej szukal co z tym zrobic, czy to kabel czy tylko soft ale bardziej bym na soft stawial.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!