Skocz do zawartości

Zderzak przód do wymiany po dzwonie od razu m-pak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie ponieważ mam do wymiany przedni zderzak i teraz zastanawiam się czy warto ładować ten zwykły ? Czy od razu wrzucić m-pakietowy ? Jak to wygląda cenowo , jakie elementy musiał bym dokupić ? prócz kompletnego zderzaka .
Opublikowano

Ale nie wprowadzaj w błąd nadkola można wymienić ale nie trzeba , ślizgi to dotyczą tylnego zderzaka.

Z tego co wiem to tylko potrzebuje adapter osłony silnika oraz wtyczki do halogenów oraz wkręty. No i oczywiście kompletny zderzak.

Opublikowano

kolego ten sam problem miałem i powiem ci tak milion postów przeczytałem..dlatego ci tego oszczędzę.

Kupuj M-pakiet ale używany w dobrym stanie ten z linka ciekawie wygląda ale jest po prostu kiczowaty i widać że zalatuje taniością mimo tego że na zdjęciach dobrze wygląda.

Tak jak wspomniałeś przedni zderzak to nie problem jednie trzeba pokombinować z światłami przeciwmgielnymi ale da sie to też zrobić za darmo starym dobrym sposobem z tylnym trzeba wymienić ślizgi.

http://allegro.pl/bmw-3-e90-04-08-m-pakiet-zderzak-przedni-przod-i5668965022.html z mojego doświadczenia w szukaniu wynika ze 1000-1200 trzeba dać ja dałem 1500 ale miałem do tego carbonowe dodatki org z bmw

Opublikowano
Dzięki kolego , tak właśnie myśłałem że to syf. I kupuje oryginał m-pak , w poniedziałek jadę po m-pak z demontażu , A powie mi ktoś jak można zamówić cześci w serwisie bmw ? Bo np w moim mieście nie ma najbliższy mam 50km a muszę kupić ten adapter osłony silnika oraz te wtyczki halogenów. Czy zazwyczaj oni mają to na miejscu czy trzeba czekać jak to jest ?
Opublikowano

Podepnę się pod temat.

Wczoraj miałem nieszczęśliwego dzwona z psem na wsi i cały przedni zderzak do wymiany. Pies na szczęście trafił w prawą stronę zderzaka i urwał tylko prawego halogena, nadkole i pół zderzaka.

I teraz pytanie, czy LCI potrzebuje ślizgów do przedniego zderzaka M-pak? Miałem zwykły oryginalny zderzak. I czytam, że potrzebuje jakiejś osłony silnika czy coś innej też?

Opublikowano
Podepnę się pod temat.

Wczoraj miałem nieszczęśliwego dzwona z psem na wsi i cały przedni zderzak do wymiany. Pies na szczęście trafił w prawą stronę zderzaka i urwał tylko prawego halogena, nadkole i pół zderzaka.

I teraz pytanie, czy LCI potrzebuje ślizgów do przedniego zderzaka M-pak? Miałem zwykły oryginalny zderzak. I czytam, że potrzebuje jakiejś osłony silnika czy coś innej też?

Jeśli chodzi o przedni zderzak przedni w LCI nie wymienia się ślizgów ani nadkoli. Poczytaj sobie ten temat (od początku). Powinieneś znaleźć tu wszystkie informacje. http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=110231