Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem wszędzie i nici.Wszystkie posty dotyczą E36 a ja chcę wyjąc w E39.Wiatraczek mamrocze i klawiszę od reg temp.mają pęknięcia.Widziałem ż epo bokach tunelu środkowego są takie elementy wykonane z dywanika(wykładziny podłogowej) czy one zasłaniają jakieś srubki?CZy to trzeba wypchnąć od tyłu?.Już nie mam siły...ech..

..pomocy...

:cry:

Opublikowano
Najprościej będzie, jak wyciągniesz radio i przez wnękę od radia po prostu wypchniesz ręką sterownik od klimy. Jeśli nie chcesz wyciągać radia, to panel ten trzyma się tylko na czterech metalowych zatrzaskach. Można go wyjąć podważając lekko płaskim śrubokrętem po bokach.
Opublikowano

Nie wiem jaki masz panel tzn chodzi mi oto czy masz uchwyty na kubki ?

Jesli tak to otwierasz i palcem wypychasz przycisk od asc jesli to zrobisz w ten sam sposob wypchniesz cały panel klimatronica, po prostu "podchodzisz" do tego od dołu.

Opublikowano
Najlepiej bedzie z otworu wyciagniętego radia, panel klimatronika wypychasz a jezeli nie to uzyj cienkiej szpachelki wkłdając w szczeline i podwaząc wypychasz jedną i druga strone, po srubokrecie mozesz pozostawic slad na ramce.