Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szanuje Twoje zdanie,ale po rozwazeniu wszystkich,,za I przeciw " zdecyduje sie na VentureShield Pro.
Opublikowano
Szanuje Twoje zdanie,ale po rozwazeniu wszystkich,,za I przeciw " zdecyduje sie na VentureShield Pro.

Spoko, oby ci sluzyla jak najdluzej :cool2:

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
Pamietam swoj upor w twierdzeniu,ze Apple to bezuzyteczne zabawki... Od kilku lat nie wyobrazam sobie zycia bez MacBook Pro :-)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jednak nie zdecydowałem się na to zabezpieczenie ,porządne oklejenie to koszt ok. 2000 USD... Po zastanowieniu uznałem,ze wole te pieniądze przeznaczyć na uzyskanie 360 KM i 530 Nm u Dealera. Koszt praktycznie ten sam a przyjemność nieco większa :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W car spa Warszawa Trójmiasto albo Tychy zrobią ci the besciarskie powłoki sample ceny nawet mniej zobacz sobie stronę jakie fury robią car-spa.pl
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rafusa,

wyślij do nich kurierem ;)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Juz widze te zdziwione twarze,a moze w ,,ramach zdziwienia" oklejenie za free ? :-)
Opublikowano
Zastanawiam się na położenie ceramiki MODESTY miał ktoś z was lub ma położone na samochodzie??
BALCAMP.PL
Opublikowano
BTW ja mam u siebie folię (Xpel) na reflektorach z przodu, pod klamkami, na krawędziach drzwi oraz na progu bagażnika. Jestem zadowolony :)
Opublikowano
BTW ja mam u siebie folię (Xpel) na reflektorach z przodu, pod klamkami, na krawędziach drzwi oraz na progu bagażnika. Jestem zadowolony :)

A na reszcie samochodu coś masz położone??

BALCAMP.PL
Opublikowano

A na reszcie samochodu coś masz położone??

Nie, tylko na małych elementach, które najbardziej są narażone. Poza tym to droga zabawa i wydaje mi się, że na dużych elementach folia może być problematyczna. Np. u siebie na progu bagażnika (całkiem duży płaski kawałek) zauważyłem, że w tym miejscu znacznie bardziej brudzi się auto – po prostu folia nie jest tak gładka jak lakier+powłoki czy wosk – co powoduje łatwiejsze zbieranie się tam brudu.

*edit

Na reszcie samochodu mam położoną ceramikę Ceramic Pro 9H