Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z was juz wycinał w drzwiach przednich lub tylnich dziury na dodatkowe głośniki? Chodzi mi o e 36 sedan

Czy to ma sens zakładać dodatkowe głośniki? miejsce w drzwiach znalazło by się na głośniki 16"" ale jak myślicie da to jakiś lepszy efekt?

Prosze o porady...

Opublikowano
oczywiście, ze da. Pytanie tylko jak z estetyką wykonania....

"Only two things are infinite:

the universe, and human stupidity

...and I'm not sure about the universe"

A. Einstein

Opublikowano

Witam

Ja tak troszkę offtopic...

Mógłbyś wstawić dodatkowe 2 głośniki w tylnej półce o ile się nie mylę.

Wtedy razem byłoby ich tam 4.Tylko że nie wie mczy to coś da,ale jedynie podsuwam pomysł :wink: o jego efektywności niech wypowiedzą się lepiej

bardziej doświadczeni w temacie,sam jestem ciekaw czy wyszło by coś sensownego z tego.

Pozdrawiam - Przemas -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja tak zrobiłem wyszło super i gra tez super mam zdjecia z montazu :)))

16 weszły a nogawkami trzepie :mrgreen: wogole to teraz vocal słychac bo w nogach to kiepsko to BMW zrobiło :duh:

mnie ta przerobka kosztowała: 10zł za mdf na dystanse + kawałek dermy zeby je okleic + duzo pracy :)

na wygłuszenie drzwi bo musi byc dałem mate dekarska soudala z aluminium na wierzchu, jest samowulkanizujaca wiec nie ma problemu z klejeniem tylko trzeba odtłuscic drzwi w srodku i na zewnatrz

tu masz dwa zdjecia, mam ich całe mnustwo :) jak cos to pisz

http://www.members.lycos.co.uk/djcrow/drzwi.jpg

http://www.members.lycos.co.uk/djcrow/drzwi2.jpg

Edytowane przez djkarol
Opublikowano

Jagemen, jak chcesz to mam panele do takiej przerobki o jakiej mowisz:

http://www.allegro.pl/item110268957_taschki_panele_glosnikowe_bmw_e36_.html

A w nogach w E36 to nic nie zagra, za malo miejsca.

A polke sobie daruj, w polce to glosniki pierdza a nie graja, no chyba ze ktos ma gumowe ucho :8) Muzyke ma byc slychac w przodzie a nie za plecami.

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d

Opublikowano
djkarol super to zrobiles, tez bede robil panele i calu czes kombinoowalem jak wykonczyc tapicerke przy tym schowku,jak mozesz to przeslij mi foty na maila, jesli cie interesuje to robilem slupki i jest fotorelacja na forum www.bkb.bydgoszcz.pl
przednie kola sluza do kierowania, a tylne do napedzania
Opublikowano
djkarol, tylko ten rainbow slx... :duh: to wogole nie gra, strasznie drewniane sa te glosniki. mialem je kiedys w aucie, tweetery strasznie natarczywe a basu malutko :worried: ciekawe ze sporo osob je chwali... :jawdrop:

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d