Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj rozebrałem jedną lampę celem wymiany szkła i zobaczyłem że w lampie jest ring jak się okazało w drugiej też i tu moje pytanie jak mogę je sprawdzić czy są dobre bo żaden z nich po włączeniu świateł nie świeci , postojówki to jakieś ledy świecą trochę w niebieskim odcieniu...pozdro...
Opublikowano
Te przetwornice domyślam się że powinny być na zewnątrz lampy a u mnie nic takiego nie widziałem , lampa podłączona oryginalną wtyczka z intalacji okrągłą.
Opublikowano
może byś kolego napisał czy to ori lampy z ringami dołożonymi czy jakieś inne sonary czy depo zamienniki niby tuningowe. Potem napisz czy te ringi są podłączone w ogóle bo ringi są też LEDowe i nie mają przetwornic.
szukam
Opublikowano
Lampy ZKV i po otworzeniu jednej widać dwa przewody podłączone pod postojowe a te też jakieś inne jakby ledowe. Jutro postaram się zrobić fotki...pozdro..
Opublikowano

no to wyjmij jeden i zobacz czemu nie swieci czy źle podłączone czy spalone czy co. Masz aż 2 możliwości, albo źle podpięte i nie mają prądu wiec nie swiecą, albo mają prąd ale są zepsute i nie swiecą. Sprawdzić to jest szybciej niż zakładać temat na forum i czekać na odpowiedzi :cry2:

Zmien też nazwę tematu bo bedzie kosz.

szukam