Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heh a ja na moje f31 B47 czekam... Będzie po nowym roku ;) w końcu... zmiana z X1 :twisted:
Opublikowano
Heh a ja na moje f31 B47 czekam... Będzie po nowym roku ;) w końcu... zmiana z X1 :twisted:

Gratulacje :D

Mam nadzieję że założysz galerie bo trochę pusto :wink: a takimi samochodami myślę że warto się pochwalić :)

Opublikowano
Trudno się nie zgodzić bo 25d to dobrze wyposażona kosztuje 330 tys a tak samo wyposażona 30d to jakieś 400 tys :mad2:

W cenie 25d można mieć 528i albo chociaż 340i :mrgreen:

Tak na szybko X5 zrobiłem bez jakiegoś szału w środku 343k wersja z 3,0d prawie 400k drogie te 27 koni.

Opublikowano

Patrzyłem na oferty x5 30d to najlepiej wychodzi kupić demo :roll:

Niby 27 tys dużo ale kultura pracy i dynamika jest różnica i ze sprzedaża pewnie też będzie łatwiej tylko w cenie 400 tys to nie powiem jaki samochód można mieć :duh:

Opublikowano
U Ciesielczyka na dzień dobry :)

To znaczy, że więcej można uzyskać przy zakupie jednego auta? Na stronie podają 11% rabat na serię 3.

Opublikowano
Temat zszedł na model F15, myślałem że o nim mowa. Na nową F30 w salonie jest fajna oferta - dodatkowe wyposażenie za 15k zupełnie za darmo.