Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobrze, ja mam podobnie w 316 , ponad 190tkm, 50tkm na chipie i wszystko git :cool2: ważne jeszcze by chip był dobrze zrobiony i auto nie jechało nagle (turbo dziura) tytko stopniowo przyspieszało, inaczej sprzegło leci natychmiast
http://www.bmw.com/com/en/_common/shared/img/id_moduls.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam Panowie na ile bezpiecznie i gdzie w Małopolsce lub Śląskim podkręcę 116d 2009r .Pacjentka ta ma przejechane 160000 tyś km, nic nie stuka nic nie puka olej, wymieniany co 11-12 tyś km Millers 5w30. Chęć do chip tuningu wzięła się z stąd iż to autko zony, przesiadając się wczoraj z x1 180ps, podczas mijania :shock: prawie zabrakło mi pasa.Autka nie chcę zmieniać bo to bardzo zadbana sztuka,sam sprowadzałem zresztą jak każde swoje autko. Myślę że ciut dynamiki by jej się przydało ale nie kosztem zajechania silnika.
Opublikowano
116d to z 160-190km

no co ty :) myślałem że jak się zrobi 150 ps to już kosmos będzie.Ale nic nie padnie wcześniej niż powinno. No i gdzie ogarnę dobrego tunera Kraków Katowice

Opublikowano
116d to z 160-190km

no co ty :) myślałem że jak się zrobi 150 ps to już kosmos będzie.Ale nic nie padnie wcześniej niż powinno. No i gdzie ogarnę dobrego tunera Kraków Katowice

Ja bym zrobił ok 150, to taki bezpieczny wzrost mocy według mnie :wink:

Opublikowano
ja byłem w Łodzi, Tc Performance i powiem Ci że super polecam gościa a do tego sprawdzisz różnicę mocy w samochodzie. Mnie to i tak wyniosło taniej niż na śląsku z podróżą.