Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio bardzo mnie zainteresowala kwestia wlozenia xenonow do e34 - tych co jezdza tym autem pewnie to nie dziwi :8) Tyle ze zdecydowalem sie na bi-xenon ostatecznie. No i mialo byc legalnie, nie na lewo. Szczerze mowiac myslalem ze to bedzie duzo drozsza impreza... a tymczasem koszty sa nastepujace:

1) zestaw soczewek bi-xenon, przetwornice, palniki D2S i kompletne okablowanie - 750zl;

2) montaz w/w zestawu - 300zl, ale mozna to zrobic samemu;

2) uklad samopoziomowania swiatel Hella - 900zl z montazem

Spryskiwacze mam seryjnie.

Ogolnie cala impreza zamyka sie w kwocie 2000zl. Samopoziomowanie bede zakladal w Brzezinach w serwisie Walwo. Maja dobre ceny w przeciwienstwie do cwaniaczkow z Auto-West (z Lodzi) ktorzy chcieli 600zl za przerobke lamp i 1400zl za samopoziomowanie :duh:

Na temat jakosci uslugi napisze jak juz bedzie po operacji :8) Ale jestem dobrej mysli :8)

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d

Opublikowano
Soczewki obojętnie jakie - może to być praktycznie każda soczewka bi-xenonowa zarówno z Mercedesa, BMW czy VAG. Tak czy owak trzeba lekko przerobić mocowanie itp. Soczewka bi-xenonowa ma chyba trochę większa średnice niz standartowa w E34 wiec trzeba ja zaadoptowac. Ale swiecic bedzie tak samo jak prawdziwy bi-xenon i wygladac tez bedzie git :8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Kilka dni temu byłem w Walwo (Brzeziny) i założyli mi bi-xenon. Wyszło świetnie. Z zewnątrz nie ma śladu jakichkolwiek przeróbek. Polecam ten serwis ze względu na przystępne ceny i wysoką jakość usług :cool2: