Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśl przycinają Ci się te łopatki co widac na filmiku nic nie pomoże wymiana samej gruszki.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej jeśli łopatki to nic to nie da Ale może być tak że sama gruszka jest zapieczona, wiec na pewno warto ją wyciągnąć z samochodu i sprawdzić na stole czy sama gruszka gładko chodzi i czy trzyma ciśnienie ( tak jak pokazywałem ci ten filmik ze strzykawką )

różne cuda mogą dziać się w gruszce taki przykład :

https://www.google.pl/search?q=czyszczenie+gruszki+turbiny&biw=1920&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI16OnvIyLxwIVxKZyCh0EdQGN#imgrc=m6g1f4Qyr_-EGM%3A

Opublikowano
Hej gibek dzis poskladalem swoja bunie i przejechalem sie po kilometrze pokazala mi sie kontrolka dde co to moze znaczyc jutro jade na kompa zobacze co pokaze pozdrawiam i dzieki za wszystkie wskazowki a flaszke i tak wysle
Opublikowano
Hej bylen dzisiaj na kompie i wyszedl elektrozawor turbiny przeplywka i kilka jeszcze skasowal je i kazal mi przyjechac jutro ale wyszlo cos jeszcze zauwazylem ze rosnie mi chwilowo temperatura jak jej przycisne i to mnie martwi
Opublikowano

Czyli na początek będziesz musiał wymienić elektro zawór i zobaczyć czy będzie poprawa bo podejrzewam że błąd nie zniknie.

To nie dobrze że temperatura wykracza po za środek zawsze powinien być pion.

Dokładna temperaturę możesz sprawdzić w teście 7.0

Tak wchodzisz w testy