Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Wczoraj po zdemontowaniu zegarów (wymiana spalonej żarówki podświetlenia) w mojej e36 pojawił się problem.

Mianowicie zaczęła mi migać kontrolka od poduszki powietrznej.

Wcześniej po przekręceniu stacyjki zapalała się na moment i znikała, a teraz zapala się i po chwili zaczyna migać.

Sam nie wiem co z tym zrobić bo już trochę pokombinowałem ale zero efektu.

Jeśli miał ktoś podobny problem prosił bym o jakieś wskazówki.

Opublikowano
A odłączyłeś aku przed zdjęciem zegarów ?? Bo jak nie to prawdopodobnie musisz zresetować kompa, aby wyzerować błędy.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano

a no właśnie nie odłączyłem i tu chyba tkwi problem

a tak z ciekawości zapytam ile takie zresetowanie może kosztować?

Opublikowano
Było majstrować przy liczniku :D Musisz wykasować błąd a koszt jest różny zależy od fachmana...
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aaaa różnie, od 30 do nawet 100zł. Zależy, gdzie trafisz. Niestety jest to konieczność, inaczej błędu SRS nie usuniesz :/
Kai
Opublikowano
Jedyne wyjscie to podlączenie do kompa, w Szczecine skasowali mnie za reset 80 zł, ja przy sprzątaniu wypiolem przez przypadek wtyczke z napinacza :oops:
Opublikowano

dzięki wszystim za za odpisanie jak chcecie to znalezłem ziomzla co śmiga reseta za 40zł!!!!

ja jestem z Łódzkiego i przez siedem dni jeszcze bede w POLSCE to moge dac namiary

ogólnie robią wszystko dobrze i tanio, i maja odpowiednie urządzenia do BMW