Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widział ktoś może ,albo wie coś na temat tego auta?

Ewentualnie chciałbym wysłuchać opinii i sugestii z waszej strony

VIN: WBANC71050B652733

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-530-stan-b-dobry-ID6y5bHd.html

Rozmawiałem z sprzedającym, z mankamentów jak się rano zapali dymi na biało , miał usunięty komputerowo dpf, pali się kontrolka od poduszki i napinacza pasów od strony kierowcy, ale bity z przodu podobno nie był. Tył lewy był . Nawigacja professiolnal czasami nie działa, nie ma reguły.

Jest ktoś z okolicy kto by mógł go obejrzeć? Oczywiście nie za darmo

Pzdr

Opublikowano

Tak z ciekawości temat założyłem, samochód rzeczywiście sczochrany , dojechany, ale technicznie podobno porobiony cały, dlatego się zainteresowałem.

Bo oglądając ładne wypolerowane , umyte autka , technicznie złomy to wydaje mi się że to coś innego. Nie przygotowany do sprzedaży.

Ma ktoś go w okolicy?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No faktycznie technicznie zadbany. :duh: Kopci na zimno, palą się poduszki, nawigacja czasami nie działa... a to pewnie jeszcze nie wszystko. Kolego. Jak nie masz pieniędzy na E60 530d to nie rzucaj się z motyką na słońce, bo auto potem będzie stało a Ty będziesz płakał i zbierał na każdą naprawę, a i tak nie uzbierasz za szybko.
Opublikowano
Nie naskakujcie , ja tylko mówię :) Ogólnie rzecz biorąc myślałem ze 28tyś na 11letnie auto to nie jest wcale mało. Zresztą , zostawiam go, znajdę co innego
Opublikowano
Nie naskakujcie , ja tylko mówię :) Ogólnie rzecz biorąc myślałem ze 28tyś na 11letnie auto to nie jest wcale mało. Zresztą , zostawiam go, znajdę co innego

Proszę cię zastanów się trochę to nie honda , fiat , ford , VW i na dodatek to jest seria 5 która w dodatku ma silnik 3 litrowy w dieslu jedna z najlepszych jednostek w BMW (trwałość , kultura pracy , dynamika , oszczędność) i gdyby była rzeczywiście w miarę zadbana (co nie oznacza że wszytko tip top) to na pewno wystawiona by była za min. 35 tyś mówimy oczywiście o roczniku 2004 wystarczy zobaczyć jakie są ceny części i wtedy od razu będzie widać czarno na białym że ktoś kto wkładał w takie auto pieniądze nie sprzeda go za pół darmo , ty po prostu patrzysz na to wszytko z perspektywy osoby która nigdy nie miał do czynienia z BMW i dlatego ci się wydaje że jak auto stare to musi być tanie i dlatego nas kraj zalewają szroty bo osoby między innymi jak ty szukają takich okazji.

http://www.mobile.de/pl/kategoria/samochod/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:3500,mdl:22,frn:01-2004,frx:12-2005,ful:diesel,vcg:limousine prośżę tutaj masz czarno na białym wylicz mniej więcej średnia dolicz opłaty i ci wyjdzie ile taka w miarę dobrym stanie kosztuje.

Ta cena z twoje ogłoszenia to istny kabaret , ale wiem wiem w Polsce liczy się cena , a potem cała reszta.

Moim zdaniem na aktualna chwilę modele e60 530 poniżej kwoty 35 tyś powinny mieć zakaz wrzucania ich tutaj do oceniania no chyba że w tytule ogłoszenia będzie nagłówek Akcja Charytatywna Lub Sprzedam Niesprawną. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ale przecież w tym dziale tylko takie perły są wrzucane. Jak się pojawi normalny, zadbany samochód w prawidłowej cenie to jest święto.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hahaha. Wcześniej nie spojrzałem na to zdjęcie. Kierownicę to jakiś kurde mistrz świata obszywał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: