Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem tu nowy na forum więc nie krzyczcie za mocno :3 Od pewnego czasu szukam z ojcem w Niemczech BMW E46 320d dla mnie. I mam kilka pytań. Słyszałem że owa beta przed liftem miała niedopracowany silnik 2.0d i ponoć po lifcie spisuje się lepiej.. czy to prawda? Kupić przed liftem czy po? budżet to +/- 20tyś... Aktualnie posiadam Toyote Avensis 2 D4D która ma full opcję. I moje drugie pytanie czy koszty eksploatacji i naprawy będą droższe od Avensisa? Toyota tania w naprawach nie jest i się obawiam że E46 będzie droższa.. Z góry dziękuję za pomoc :). pozdrawiam!
Opublikowano

nie bez powodu przy nicku masz:

Sabaton95

Zanim zapytasz - POSZUKAJ! :duh:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Szukałem i bez powodu nie napisałem tu.. Nie znalazłem porównania cen napraw itp tych obu modeli... no ale dobrze dziękuję za "pomoc"
Opublikowano
Tylko chodzi mi o porównanie cen napraw i eksploatacji... To co mi wysłałeś są silniki benzynowe... Nie ma wzmianki o dieslach... Widzę że tu pomocy nie znajdę
Opublikowano

chlopie z choinki sie urwałeś :duh: :duh:

w tamtym temacie jest wszystko a ze jest 300 stron a ty jestes leniwy no sorry....

podaj koszty jakie ponosisz w swoim padle (oczywiscie nie tutaj bo ten temat to smietnik), my napiszemy jakie sa ceny w naszych (zreszta tam jest dosłownie wszystko łącznie z kosztami, niestety trzeba poczytac te 300stron), najlepiej to zadaj sobie pytanie czego ty chcesz ??

ja mam wiedziec ile w avensisie koszuje wymiana zawiasu ? czy czegoś tam ? Tutaj nikt toyota nie smiga to forum bmw.

rusz du pe i daj cos od siebie

Opublikowano
Dobra nie spinaj się tak ;)Jakaś życzliwa osoba już mi pomogła. Typowy narcystyczny człowiek który posiada BMW... Pewnie jeszcze dresik nosisz ;) Pozdrawiam
Opublikowano

ufff całe szczęscie, myślałem ze pęknę, napiąłem sie jak baranie jaja....

dobrze ze mamy życzliwych, uratował mi życie :duh:

a że ty nadal nic nie wiesz... e tam, wazne ze sobie odszczekałeś :cool2:

pozdrawiam

Opublikowano
Po prostu widzę ze masz problem z moim nickiem i tym czym jeżdżę więc nie ma sensu rozpisywać się tu dalej. Może ktoś sie zlituje nad "leniwym" człowiekiem i poda mi kila informacji ;) Życzę wszystkiego dobrego i szerokiej drogi :norty:
Opublikowano

Mod ma gdzieś na szczęście swój dział i nic nie zrobi.

Jak masz avensisa i stać Cię na niego to równie dobrze stać Cię na e46 o ile jak coś robiłeś w samochodzie to nie najtańszych częściach tylko dobrych lub z aso bo to w bmw nie będzie działało :mad2: