Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niektórzy w swoich emkach(m5 f10) mają grill ze znaczkiem m5. Od czego to zależy ? Można sobie tak zażyczyć u producenta ? Czy jest to dodatkowy bajer do kupienia w internecie?

Chodzi mi o to :http://ind-distribution.com/ind/media/catalog/product/cache/1/image/800x536/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/c/lci_grill_m5.jpg

Opublikowano
A może jest to związane z opcją w której auto jest bez oznaczenia modelu ? Ciekawe czy ten znaczek na nerce ma tez swoje odzwierciedlenie na klapie...
Opublikowano

Wszystkie prawdziwe M'ki to mają + cywilne, które zakładają OEMkowo grille od wersji M. w M5 weszło to wraz zmianą designu grilla w LCI, w M6 nie wiem.

Nie jest to związane z wyborem braku oznaczenia, który dotyczy tylko tyłu.

Opublikowano
Czyli podsumowując wszystkie Emki mają znaczek m5 na grillu z przodu. Jeśli chodzi o wybranie opcji brak emblamentu to dotyczy tylko znaczku na tylnej klapie ?
Opublikowano

Nie do końca, tak jak pisałem wcześniej, sam grill nie świadczy o tym, że auto to "emka".

Brak emblematu oznacza tylko klape, z tego co się orientuje BMW oficjalnie nie wypuszcza grilla z wersji M bez oznaczeń (nie dotyczy modeli 2012-2013 do lci).

Takie rzeczy i wiele innych robi za to ta firma http://www.ind-distribution.com/

Dodam, ze grill z foto jest właśnie z IND lub M performance. M5-6 w standardzie wychodzi na niemal identycznym grillu - tyle, że ze srebrna obwódka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hahaha

Sent from my iPad using Tapatalk

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)