Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam M3 w garażu to tym się nie przejmuje będzie m235i- Arek to też bardzo fajny samochod:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... to zależy na m235i cabrio bo to żartkie auta rabat od 8 - 15% a nawet można ponad 16%
Opublikowano
Cos czuje ze sie bedą rekordowo sprzedawać jedynki i dwójki w ostatnich dniach produkcji.

Niestety nie jest tak kolorowo na M2 nie dostaniesz zniżek,M235i wypasioną dostaniesz za dwieście pare wypasioną M 2 trzysta parę :D

więc jest stówa różnicy

No tak. M2 to troche inna liga, inne koszty utrzymania. M235i to niby usportowione cywilne ale z drugiej strony jedyne w swoim rodzaju. Bo konkurencja ma albo przedni napęd albo jakies wynalazki 4x4 i dwulitrowe silniki.

3litry, 6cylindrow, rwd, ostatni dinozaur w tej klasie...

Arek jeździsz przyszłym klasykiem:P

Opublikowano
Tylko musi wyłączyć syntezator wydechu i będzie klasyk na 102.

Powiem tak 6 cylindrów w rzędzie kiedyś brzmiało lepiej bardziej melodyjnie ale nastała era wynalazków i nic na to nie poradzimy

pięknie brzmiała e46 cupe 3.0 231 koni :D

... a jeszcze lepiej 328i e46

Wystarczy wyłączyć i już lepiej brzmi:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... auto zamówione - będzie się działo dużo carbonu, deska rozdzielcza obszywana skórą, nowy wydech akropovica, nowa kierownica M-performance, IC ....itd.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czerwiec druga połowa...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no tak auto dla żony ..... bardzo polubiłem jazdę 220i po mieście, a sam wiesz jak się jeździ po Śląsku m235i - mały gokart

mi cholera czerwony w ogóle nie pasi w 220i cabrio - jak jestem za kierownicą, więc przed modami 220i poprosiłem o dobry rabat na R6 u Sikory i wyszło tak że żona będzie się bujała po mieście m235i cabrio - :wink: ale i tak więcej będę za kierownicą ......

Nadwozie Cabrio przynosi niesamowitą radość a do tego dobrze zgrane auto ala BMW.... :cool2: - warto mieć takie coś w garażu - Sławek pomyśl o tym przy następnym wyborze auta

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To kto wybrał czerwony, przecież konfigurowaliście nówkę :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no tak auto dla żony ..... bardzo polubiłem jazdę 220i po mieście, a sam wiesz jak się jeździ po Śląsku m235i - mały gokart

mi cholera czerwony w ogóle nie pasi w 220i cabrio - jak jestem za kierownicą, więc przed modami 220i poprosiłem o dobry rabat na R6 u Sikory i wyszło tak że żona będzie się bujała po mieście m235i cabrio - :wink: ale i tak więcej będę za kierownicą ......

Nadwozie Cabrio przynosi niesamowitą radość a do tego dobrze zgrane auto ala BMW.... :cool2: - warto mieć takie coś w garażu - Sławek pomyśl o tym przy następnym wyborze auta

35i to mój ulubiony silnik, potencjał ogromny i dostępny w małych karoseriach typu 1er czy 2er.

Z ciekawości, wiem, że auto dla żony i sztywność karoserii nie ma większego znaczenia, ale czuć mniejszą właśnie sztywność względem klasycznego nadwozia?

Czerwony pasi, tylko kierowca nie pasi do takiego zestawu, bo to komplet idealny dla kierowniczki :mrgreen:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... zmiana w zamówieniu - są problemy z navigacjami prof. oraz z wydechem acrapowic - coś się stało w Chinach i opóźnienia będą ok 2 m-cy dotyczy navigacji, natomiast wydech acrapovic nie robi wydechów do serii 1 i 2 i pozostaje m-performance. A tak myślalem że dobrze będzie gadało auto.... z navigacji tez chyba zrezygnuje i zabiore zamiast prof. business.....
Opublikowano
Toż ten akrapovic nie jest warty instalowania. Jechałem M135i z akrapem i brzmi motocyklowo, a nie rasowo. Ja bym go nie instalował, M-performance wg mnie lepszy.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Sam mam Akrapa i nie jest prawdą,że nie jest wart instalowania. Brzmienie nie jest jego mocną stroną to fakt, lepiej brzmi np Eisenmann Race (jest bardziej basowy). Jednak jakoś wykonania, waga i performance ma zdecydowanie najlepsze.

Z tego co wiem zamawiając do m6 u dealera wydech m-performance otrzymujemy akrapa z innym logo.

• 4 miesiące temu...