Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie chciałbym się wszystkimi przywitać, ponieważ jestem tu nowy ale do rzeczy :)

Posiadam BMW e46 323 CI z 1999 roku.Chciałbym jakoś upiększyć samochód, wrzucam zdjęcia i proszę o porady . Niestety nie posiadam M pakietu, ale raczej nie chce wszystkiego wymieniać :|

Proszę o propozycje, i przepraszam jak coś nie ogarnąłem :D

Pozdrawiam i z góry dzięki.

http://imageshack.com/a/img673/3363/63VH95.jpg

http://imageshack.com/a/img633/4725/kYMxRI.jpg

http://imageshack.com/a/img540/3820/4qwUxK.jpg

Opublikowano

Czyli np możnaby na upartego dodać zderzak przedni m pqkiet + ringi ( bardzo mi się podobają) i na tym zakończyć? Mialem ochote coś z alufelgami zrobić, ale pewnie tylko pomaluje.

:D

Opublikowano

No no nieźle. Ringi, czarne nerki i zderzak z emki. Pierwszy stopień agro będzie zaliczony. (Takie moje zdanie)

PS: Ty masz już chyba m technic'a 1, albo mi się wydaję.

Jak chcesz je upiększyć to kup lepiej nowy emblemat na maskę.

Zostaw tak jak jest.

PS: Jak nie chcesz alufelg to odkupie.

Opublikowano
Jest fajnie i nic nie ruszaj nie ma jak oryginał. Zadbaj kosmetycznie o środek auta o lakier i nie komplikuj sobie życia:)
Opublikowano
No no nieźle. Ringi, czarne nerki i zderzak z emki. Pierwszy stopień agro będzie zaliczony. (Takie moje zdanie)

Wytlumacz mi albo może ktoś inny czemu czarne nerki podchodzą pod agro Tuning bo za cholerę nie mogę w tego zrozumieć

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi. czyli nic przy niej nie ruszam, jedynie sie zastanowie nad ringqmi , ale to już moje skrzywienie, że mi sie podobają :)

Pozdrawiam i temat do zamknięcia .

Opublikowano

Polecam kupić całe lampy z ringami i soczewką

po 1 nic się nie spali a słyszałem takie przypadki palenia instalacji od ringów

po 2 nie jest to druciarstwo

o 3 zostawisz sobie oryginalne lampy i zawsze przy sprzedaży bądź czegokolwiek będziesz mógł wrócić do oryginału

Ja u siebie właśnie tak zrobiłem i nie żałuję.

Opublikowano

up. Właśnie montowanie takich lamp to druciarstwo. Tak myślę. :D

Co do tego co napisalem, taka jest opinia na forum. Moim zdaniem to wygląda dobrze, akurat.

Opublikowano
Koledzy nie mówmy o druciarstwie... jednemu się podoba to a drugiemu nie... jeżeli chodzi o ringi (sam nie mam) to jeżeli ktoś dobrze to zrobi to nic się nie spali, a jeśli zrobi to franek w garażu to jest możliwość zapalenia się instalki... mój kolega ma już kilka ładnych lat to autko i ringi dokładał i nic się nie spaliło... kwestia jak ktoś to zrobi..
Opublikowano
A zakładanie innych felg niż oryginalne bmw np. vossen, Z-Performance to też druciarstwo proszę cię... bądźmy normalni.
Opublikowano

No jesteśmy ... wszystko inne ale nerka czarna, jak kiedyś znaczek Kamei ... albo grill celar look a reszta seria.

Kupuje bmw, zderzak przód mPak, zaślepki z tuning siatki, czarne nery, ringi i jest git a lachony albo żeby poświrować, ale to wtedy trzeba jeszcze ori przeciwmgielne dla pełnego efektu ... albo jeszcze w nie wsadzić xenon żeby piz.da na całego była jak choinka w święta albo armeniec na weselu ...

Zgadzam się z przedmówcą o agro.

Poza tym czarna nerka do chrom lini pasuje jak świni siodło i jest znakiem wyjątkowego bezguścia.

Albo chrom linia albo shadow albo guma i czerń.

Tu titan silber na chromie - tak jak u mnie - z wiele się tu z zewnątrz nie zrobi.

Daj zdjęcia środka, założę się że znajdzie się z 10-15 elementów które należałoby zmienić.

I z emblematem słuszna uwaga, od ori a nie podróby albo używki powinno się zaczać a nie blingu ....

Opublikowano

A ja zacznę z innej beczki - światła, nerki, gryle, czy inne badziewia - spoko, kwestia gustu.

Ale, że tak zapytam - mechanicznie rozumiem już nic a nic nie ma do zrobienia, co wymagałoby uwagi, pochylenia się nad tym?

Mówiąc inaczej - chcesz robić wiochę czarną nerką, czy łysymi oponami?

Coś do myślenia na weekend ;)

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi , i piszę tylko dla sprostowania. Nigdzie, ale to nigdzie nie pisałem o żadnych czarnych nerkach, ani o okleinie, ani o robieniu z puszki po groszku wydechu itp :mrgreen: pisałem o m pakiecie, i jeden mój grzech o którym wspomniałem, że podobają mi się ringi . W następnym komentarzu napisałem że nic nie będę ruszał wizualnie przy niej, a jedynie zastanowię się nad ringami :) co do wnętrza to fakt, mam w kilku miejscach popękane "drewno" , i niestety nie mam skóry tylko zwykłe fotele sportsitze . A tak z innej beczki, żeby nie zakładać kolejnego tematu, boje się o ich zabrudzenie, da rade kupić jakieś dobrze dopasowane pokrowce na sportsitze? :)
Opublikowano
jak masz za duzo kasy i chcesz cos zmienic w aucie to np doposaz auto w oryginalny xenon i fotele skorzane:) na szczescie ja mam to u siebie w standardzie.