Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was :) od paru dni jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie bo w końcu dostałem to o czym marzyłem od dziecka :) BMW Z3, a pisze to żeby się wam nią pochwalić :) !

http://wrzucaj.net/images/2015/06/10/114015829069236693678721786192071242548855n.jpg

oto ona :) na razie jeszcze czekam na zarejestrowanie itp wiec raczej do konca tygodnia będzie stała na osiedlu pod blokiem, ale później... nie wyjde z niej ;)

Na początek planuje zmienić/okleić klamki i wloty powietrza na srebrny, wsadzić ledy RGB o różnych kolorach do wnętrza auta, tam gdzie trzyma się nogi, tak aby świeciły przy otwieraniu drzwi. Inwestycje o których myślę na przyszłość: dolot, rozpórka itp :) co o tym sądzicie ?

P.S. Jeśli w złym miejscu to piszę to proszę o przeniesienie

Pozdrawiam ;) !

Edytowane przez Fifior
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Na początek planuje zmienić/okleić klamki i wloty powietrza na srebrny, wsadzić ledy RGB o różnych kolorach do wnętrza auta,

Fajnie że spełniłeś marzenie ale po co teraz od razu je okaleczać takimi agro tuningami ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dzień dobry. Kłania się Tomek z Warszawy od 2 dni właściciel Z3 z 1998 roku. Wrażenia pozytywne choć sporo do zrobienia..ale mam czas, nie wyścigi. Pozdrawiam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam,pozdrawiam wszystkich właścicieli Zetki. Szczególnie właściciela czarnej zetki z Wodzisławia -patrz proszę co się wokół Ciebie dzieje :). Migam, macham - zero reakcji. Skupiony na swoim pięknym autku :) a przecież nie jest nas tak dużo aby nie zauważyć tego cuda na kółkach. Cuda - nie przesadzam. Z racji swojego wieku ,miałem już "parę" samochodów, w tym i dziwnego Cx-a, i TT-tkę ,Fiata Coupe a nawet roboczego woła jakim jest ....Multipla hahaha . Zetka została taką wisienką na torcie z okazji 60 -lecia. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich właścicieli pięknego roadstera i .....migajmy sobie światłami,pozdrawiajmy się... :D