Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem mianowcie zamieniłem kierownice na multi w bmw 316 e 46 99r 19 benzyna i robiłem wszystko z zaleceniami piny i tak dalej radio działa a tempomat nie wiecie może jaka może byc przyczyna?
Opublikowano
Po pierwsze poprawne tytułowanie wątku po drugie temat wałkowany. Sama wielofunkcyjna-kiera nie wystarczy jak nie masz osprzętu tempomatu. Z tego co się orientuje tylko w silnikach 2.0 i wyżej był montowany osprzęt tempomatu nawet jeżeli auto było zamawiane bez kierownicy wielofunkcyjnej.
Opublikowano

masakra jakaś,

dobra a powiedzcie mi czy jak odłacze kabel od kompa bedzie działac mi radio w kierownicy?,

bo podłaczylem sie pod komfort i komp a jak ma nie dzialac to irytuje mnie obcy kabel xD

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Będzie działać.

A osprzętu tempomatu wymagają wszystkie silniki z gazem na lince. W e46 są to 316i 1.9 oraz 318i 1.9.

Opublikowano

Zielo czyli moj wymaga?

To juz nie wiem czy maoge miec ten tempomat sprawny czy nie?

bo jak mam to bede szukac usterki w podłaczeniu

ja mam 1.9 b+g 316

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie twój wymaga dołożenia osprzętu. Czyli siłownik na lince, moduł sterujący, czujnik sprzęgła i co tam jeszcze w zestaw wchodzi.